FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Zaměření: - rodinné právo - občanské právo - obchodní právo - převody nemovitostí.

Nabídka vyřízení hypoték, realitních služeb a investičního poradenství

Služby účetní. Vedení účetnictví a daňové evidence (poradenství). Sídlo firmy: - Kopřivnice, Kpt. Jaroše 1076/7.

Účetní a daňové poradenství. Služby: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví. Zpracování veškerých daňových přiznání: -daň z přidané hodnoty -daň spotřební -daň z příjmů -daň silniční -daň z nemovitostí -daň z převodu nemovitostí -vyúčtování zálohové daně -vyúčtování srážkové daně -ostatní -zpracování mezd včetně hlášení a odvodů ...

Statik, znalec: -znalecké posudky -statika -poruchy staveb -konzultace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuvi. Zprostředkování: -finanční půjčky, úvěry. Poradenská činnost.

Vedení účetnictví a daňové evidnece.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Poradenství: -ekonomické -finanční -podnikatelské a organizační. Velkoobchod.

Služby: -právní poradenství -advokát.

ČERVENÝ ANDĚL. Služby: -zastoupení při vyřízení škody na vozidle vzniklé při dopravní nehodě, pro poškozené -uplatnění nároků na pojišťovně -zajištění opravy poškozeného vozidla -zapůjčení náhradního vozidla -zajištění právní pomoci -odborný dohled nad výší náhrady škody Pro POŠKOZENÉ jsou veškeré služby, včetně ...

Půjčovna osobních automobilů: -krátkodobé, dlouhodobé zapůjčení -vhodné pro firmy -možnost cestování do zahraničí -značky ŠKODA FABIA, OKTAVIA, SUPERB, DODÁVKY, PICK UP, SUZUKY, 9 místný BUS* na přepravu osob, JEEP GRAND VITARA SUZUKY -auta havarijně pojištěna po EU**. Bližší informace na našich www.

Služby: -advokátní kancelář. Poradenství: -právní.

Zadávání a administrace veřejných zakázek včetně právní pomoci.

Poradenství: - daňové - účetní.

Služby: -advokát -poradenství: -právní.

Služby: -advokát. Právník: -komereční.

Vedení účetnictví. Zpracování mezd. Daňová přiznání. Poradenství daňové a účetní.. Daňový poradce.