FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Finanční poradenství. Odkupování a vymáhání pohledávek.

Zprostředkování: -obchodu -služeb -finanční

Služby: -zpracování účetnictví -vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby, zástupce české pojišťovny -životní a důchodové pojištění -pojištění dětí a mládeže -pojištění budov a domácností -penzijní připojištění -stavební spoření.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, účetnické služby.

Poradenství, služby: - účetnictví - daně

Služby: - účetnictví - právní poradenství - informační technologie - marketing - finanční poradenství.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Soudní znalec, odhadce: -energetika -teplo -technické zkoušky a analýzy.

Služby: -vedení a kontrola jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování daňových přiznání -komplexní mzdová agenda. Poradenství: -podnikatelské -daňové -ekonomické

Služby: - vedení účetnictví - daňová přiznání - zpracování mezd. To vše s odbornou péčí a osobním přístupem.

Služby: -provádění auditu -daňové poradenství -účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Kompletní právní a účetní servis pro maďarské firmy. Nabízíme: - vedení účetnictví, které zahrnuje především zpracování účetních dokladů a vypracování účetních závěrek (vaše účty v krabici proměníme v kompletně zpracované účetnictví) - sestavení daňových přiznání (DPPO, DPFO, DPH, silniční daň, ...) - ...

Ok - životní pojištění vám zajistí výhodné pojištění a spoření v jednom. Domluvte si nezávaznou schůzku s naším poradcem, který vám vybere to pravé životní pojištění pro vás.

Spořitelna, regionální centrum: -variabilní stavební spoření -spoření pro děti a mladé -úroky z úspor a státní podpora -financování bydlení pomocí úvěrů ze stavebního spoření -překlenovacé úvěry -úvěry na financování oprav a rekonstrukcí. Další pobočky: -Palackého tř.58, 602 00, Brno 541 245 313 -Minoritská 1, 602 00, ...

Finanční činnost: -poradenství -obchod.

Služby: -vedení účetnictví -finanční řízení společnosti -daňové a ekonomické poradenství.