FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Prodej: -sportovní potřeby. Poradenská činnost: -ekonomika -finančnictví.

Daňové poradenství: právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační. Služby: -auditorská činnost. Sídlo dle OR: Velkopavlovická 12, 628 00 Brno. Horká linka 602 502 648.

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomicko-organizační.

Služby, poradenství: - účetnictví - daně -ekonomické.

Soudní znalec. Posudky: - movité věci.

Pojišťovací makléř: - pojištění, - poradenství.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -mzdy -zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví, daňové poradenství a kompletní správa Vašich firemních financí.

Řešení pohledávek: -on**-line aukce pohledávek -analýzy obchodních partnerů. Nákup, prodej, odkup: -pohledávky -movitý majetek -nemovitosti -konkurzní podstaty.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -organizační. Služby: -vedení účetnictví -poskytování marketingu-průzkum trhu.

Správa a vymáhání pohledávek. Obchodování s pohledávkami.

Advokátní kancelář. Specializace: - obchodní právo - obchodní společnosti - nemovitostí - stavební právo - soudní spory - rozhodčí řízení.

Služby: -zpracování auditu účetních uzávěrek -daňové a účetní poradenství -poradenství v oblasti obchodního práva -vedení daňové evidence a účetnictví.