FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd i personální agendy - software pro pro lékaře a firmy.

Zprostředkování barterových obchodů a zápočtů, řešení pohledávek, nákup a prodej skladových zásob. Poskytování finančních služeb a poradenství.

Daňové poradenství, účetnictví.

Daňové poradenství: - vedení účetnictví, mzdy - daňová přiznání - odložení daňové povinnosti.

MAM Group, Central European Investment Consultancy, jsou společnosti, které na nejvyšší úrovni poskytují služby v oblasti investičního bankovnictví v České a Slovenské republice. Komplexní spektrum služeb investičního bankovnictví včetně zajištění kvalitní právní podpory. Investment Banking Services: - vyhledání atraktivních investičních ...

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy -personalistika -zastupování podnikatelů -poradenství účetní, ekonomické.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Makléřská společnost. Služby: -sjednávání a správa pojistných smluv ve prospěch našich klientů v oblasti životního a neživotního pojištění.

Služby: -daňové, ekonomické a právní poradenství -auditorská činnost -vedení účetnictví, podání přiznání daní -finanční analýzy hospodářské situace -daňová optimalizace -zakládání společnosti -likvidace společnosti.

Pohledávky - vymáhání. Zprostředkování: - úvěry a hypotéky. Dražby.

Služby: -znalecké posudky -oceňování nemovitostí.

Činnost: -pohledávky - nákup (odkup) a prodej -mimosoudní vymáhání a preventivní právní zajištění pohledávek.

Služby: -účelové peněžní půjčky: -pro podnikatele a občany -sepsání smlouvy: -obchodní, nájemní, pracovní -zakládání firem -obchodní korespondence -vyřizování živností -styk s pojišťovnami. Poradenství: -právní, ekonomické.

Prodej: -pohledávky nakoupené od jiných subjektů.

Poradenská a investorská skupina zaměřená na kapitálový trh v ČR. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Poradenství: -ekonomické -finanční -organizační -ekonomické.

Služby: -provozování konkurzů -likvidace společností.

Služby: -daňové, účetní poradenství -vedení účetniství, mzdy -zpracování daňového přiznání.

Účetnictví, daňové poradenství.