FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci. Další kancelář: - 17. listopadu 753/66, Ostrava-Poruba - tel. 596 960 833.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

NahradaSkody.cz pomáhá poškozeným a pozůstalým při vymáhání oprávněných nároků na náhradu škody na zdraví i majetku. Nabízí pomoc, podporu a právní servis při uplatňování nároků, které vznikly při dopravní nehodě, trestném činu, lékařské péči, nesprávném úředním postupu, pracovním úrazu a nemoci z povolání. Zahrnuje i pomoc při jednání s ...

Služby v oblasti vedení účetnictví, mzdových agend, přiznání k daním a daňového poradenství: - jednoduché účetnictví - podvojné účetnictví - mzdová agenda - ostatní služby.

Nákup a prodej investičního zlata v podobě zlatých mincí a slitků. Navázali jsme obchodní spolupráci s nejvýznamnějšími producenty zlata v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Soukromá geodetická kancelář - SGK. Geodetické práce v katastru nemovitostí: -geometrické plány -vytyčování hranic. Inženýrská geodézie: -zaměřování pozemků pro výstavbu -zaměření skutečného provedení stavby -zaměření inženýrských sítí -vytyčování staveb -tématické mapování podle požadavku. Soudní znalec v oboru ...

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Advokátní kancelář. Právní služby.

Znalecké posudky: - dopravní nehody - technický stav - oceňování vozidel.

Advokátní kancelář. Právní služby.

Veřejně obchodní činnost. Činnost organizačních a ekonomických poradců

Vedení účetnictví, účetní poradenství, vedení daňové evidence •kompletní vedení účetnictví a zpracování DPH •vedení daňové evidence •zpracování účetní závěrky •zpracování podkladů pro daňová přiznání •zpracování a podání daňových přiznání •vyhotovení účetních výkazů a sestav •vedení evidence majetku •saldokonto a platební styk •archivace ...

Notářská kancelář. Služby: -notářské.

Účetnictví. Poradenství: - daně - likvidace a konkursy. Mzdy a personalistika. Dražby.

Služby: -finanční, daňové a účetní poradenství -auditorská činnost -likvidace firem.

Advokátní kancelář: -občanské, obchodní a pracovní právo.