FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nemovitosti: - oceňování - nemovitosti, domy, pozemky - znalecké posudky, odhady.

Nabídka účetního, finančního a auditorského poradenství

Poskytovatel finančních služeb se zaměřením na cestovní ruch. Zajišťování provozu sítě směnáren. Nákup a prodej cestovních šeků Směna deviz: Výměna běžných měn deviz na CZK Výměna CZK na běžné měny Platby do zahraniční: Vaše platby v CZK převedeme do 130 světových měn dle Vaší potřeby.

Vedeme účetnictví: - podnikatelů (právnických i fyzických osob) - příspěvkových organizací (školy, sociální ústavy) - společenství vlastníků bytových jednotek - jiných neziskových organizací. Zpracováváme mzdy a personální agendu jak samostatně, tak i spolu s účetnictvím. Našim cílem je dlouhodobé udržení nadstandardní kvality ...

Barterová společnost: -barterové obchody v ČR** v rámci mezinárodního systému barterových obchodů -zůčtování barterových obchodních transakcí. Služby: -automatizované zpracování dat -poskytování software -informace. Reklamní činnost. Zelená linka: -0800124224.

Advokátní kancelář. Služby: -občanské právo -obchodní právo -půda, pozemky, zákon o půdě -rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů -společnosti, zakládání, změny, družstva.

Daňový poradce: -vedení účetnictví, daňová evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt

Nabídka znalecké činnosti v oblasti získání certifikátů podle mezinárodních norem pro systémy managementu jakosti, životního prostředí a bezpečnosti.

Nabízíme zpracování podvojného účetnictví. Dlouholetá praxe v oboru.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví.

Advokátní kancelář DUNOVSKÁ & PARTNEŘI poskytuje komplexní právní servis téměř ve všech hlavních oblastech práva, a to nejen v rozsahu českého právního řádu, ale i mezinárodního práva.

Naší specializací jsou RODINNÉ AUDITY. Dále poskytujeme služby v oblasti organizačního, projektového a dotačního poradenství. Zajišťujeme školení a kurzy v oblasti dotačního managementu a administrace projketů ESF.

Makléřská společnost specializující se na zprostředkování hypoték, poradenství a kompletní zpracovávání úvěrových produktů spojených s financováním nemovitostí. Součástí naší práce je i pomoc při zprostředkování potřebných pojištění.

Zpracování, vedení: - jednoduché účetnictví - mzdy - DPH*.