FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nabídka finančního poradenství, zprostředkování úvěrů, pojištění a leasingů.

Pojištění Allianz. Pondělí 08:00-11:00 14:00-17:00 Úterý 14:00-17:00 Středa 08:00-11:00 14:00-17:00 Čtvrtek 14:00-17:00

Člen finanční skupiny České pojišťovny. Člen Unie investičních společností České republiky (UNIS). Investiční služby(investování-investice) Investiční programy: -Konzervativní investiční program -Vyvážený investiční program -Dynamický investiční program -Individuální investiční program. Investiční fondy. Podílové fondy: -Fond ...

Daňové a účetní poradenství: -komplexní vedení účetnictví -daňové evidence -ekonomicko - poradenská činnost.

Služby: - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy - účetní poradenství - daňové poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software.

Vedení účetnictví a daňové evidence Mzdy Daňová přiznání (i v prodlouženém termínu 30.6.) Účetní a daňové poradenství - daňový poradce Kontrola/rekonstrukce účetnictví a příprava na audit Statistické výkazy, Intrastat, Souhrnné hlášení vše i v NJ / AJ Vracenní DPH ze zahraničí Zastupování na finančních ... úřadech - účast na kontrolách

Znalecká kancelář. Odhady, oceňování nemovitostí.

Reklamní činnost. Vedení účetnictví, daňové evidence.

Poradenská činnost v oboru finance a investice -zaměření na finanční poradenství při fúzích, akvizicích, vyhledání strategického partnera, vyhledání investiční příležitosti -zpracování ocenění investice, zpracování business plánu a finančních analýz.

Leasing, systém TELERVIS: -pronájem přístrojů, spotřební elektroniky -vybavení domácností na splátky . Opravy, servis: -televize.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické a právnické osoby -mzdy, personalistika -přehledy pro OSSZ a zdravotní pojišťovny -daňové přiznání.

Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - penzijní připojištění.

Služby: -poskytování hypotečních úvěrů -pojištění -cenné papíry -likvidace pojistných událostí -servis podnikům a obcím v pojištění a financování -rychlé hotovostní půjčky.

Finanční poradenství. Zprostředkování půjčky.

Služby: -vedení učetnictví -ekonomické a daňové poradenství -oceňování obchodních společností a družstev.

Služby: -vedení účetnictví pro podnikatele -daňové poradenství -audit.

Služby: - účetnictví podvojné, jednoduché - daně - mzdy.

Nabídka účetních a daňových služeb včetně poradenství a zpracování jazykových mutací výkazů.

Vedení účetnictví, daňová evidence.