FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Poradenství: -právní.

Zpracování finanční analýzy. Poradenství: - ekonomické, daňové, účetní, organizační.

Služby: -oceňování majetku pro věci nemovité, pro podnik -odhady.

Notářská kancelář. Služby: -právnické a notářské. Pobočka: JUDr. Danuše Motáčková dmotackova.notar@nkcr.cz

Advokátní kancelář. Právo: -trestní, obchodní, občanské, rodinné, pracovní.

Ekonomické analýzy. V rámci ekonomických analýz zpracováváme především: - nákladové a cenové analýzy - analýzy a studie regulačního rámce - srovnávací studie (benchmarking) - prognózy - přeceňování hmotného a nehmotného majetku. Řízení a financování projektů. Při realizaci projektů zajišťujeme: - různé druhy financování - ...

Notářská kancelář: -sepisování veřejných listin o právních úkonech (zakladatelská listina, smlouva) -ověřování právních skutečností a prohlášení, pravosti podpisu a shody opisu listin -přijímání listin a peněz do úschovy -poskytování právních rad -projednání dědictví -správa majetku.

Notářská kancelář: -sepisování veřejných listin o právních úkonech (zakladatelská listina, smlouva) -ověřování právních skutečností a prohlášení, pravosti podpisu a shody opisu listin -přijímání listin a peněz do úschovy -poskytování právních rad -projednání dědictví -správa majetku.

Advokátní kancelář: -obchodní, finanční a občanské právo -likvidace a vymáhání pohledávek -převody nemovitostí.

Auditorská a daňová kancelář: -daňové, účetní, ekonomické poradenství -vedení účetnictví -mzdová agenda.

Sepisování veřejných listin o právních úkonech: -zakladatelské listiny obchodních společností -smlouvy vztahujících se k nemovitostem. Osvědčování právně významných skutečností a prohlášení: -o průběhu valných hromad obchodních společností -slosování loterií, tombol. Ověřovaní pravosti podpisu, shody opisu listin. Přijímání listin ...

Advokátní kancelář: Služby: -občanské, obchodní a pracovní právo. Pobočka: Mezírka 775/1 602 00 Brno-Veveří Tel.:549 250 569

Advokátní kancelář. Právní služby: -stavební, pracovní a dědické právo -smlouvy -zastupování ve sporech a trvalé zastupování firem.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -zastupování firem.

Služby, poradenství: - účetní - daňové - ekonomické.

Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Notářská kancelář. Nabízíme Vám tyto služby: - převody nemovitostí - notářské úschovy - notářský zápis jako podklad pro exekuci - závěti, vydědění a ustanovení správců dědictví - majetkové smlouvy manželů a snoubenců - zástavní smlouvy a rejstřík zástav - ověřování a osvědčování - obchodní společnosti.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Nákladní doprava.

Poskytujeme komplexní auditorské služby. Zajišťujeme účetní a mzdové poradenství.

Mimosoudní a soudní vymáhání pohledávek v ČR, Evropě a zámoří, podávání návrhů a zastupování u konkurzů, zajištění exekucí v ČR, 10 let praxe v oboru, příznivé sazby.

Služby: - obchodování s pohledávkami - správa pohledávek

Poradenství: - ekonomické - daňové.

eCREDIT je dynamickou a rozvíjející se společností na trhu spotřebitelských a revolvingových úvěrů v České republice. Cílem naší společnosti je poskytovat hotovostní úvěry dostupné opravdu každému zaměstnanci.