FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář: - právní poradenství.

Společnost EFIN zabývající se finančním poradenstvím a věrnostním programem v finanční sféře a následný servis.

Služby: -ekonomické, účetní a daňové konzultace: -podvojné účetnictví -daňová přiznání -daňová evidence -obchodní a zprostředkovatelská činnost: -splátkové prodeje -řešení ekonomiky firem-odkoupení, zařízení a následný prodej na splátky. Stavební činnost a inženýrská příprava staveb, projektů, stavební dozory pro investory, ...

Notářka. Služby: -sepisování listin -osvědčování -ověřování -úschovy peněz a listin -právní poradenství -zastupování -správa majetku -správa konkursní podstaty.

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda.

Firma se zabývá především: - kompletním vedením účetnictví a daňové evidence včetně zpracováním mezd a přiznání k daním, - pořádáním vzdělávacích kurzů z oblasti daní a účetnictví, - zastupováním klientů v jednání s úřady.

Hlavní činností je příprava a realizace developerských projektů v Praze a okolí včetně finančního servisu pro klienty.

Finanční skupina Emity Group a.s. se zaměřuje na investice do developerských projektů rezidenčních čtvrtí, bytových i rodinných domů a jejich rekonstrukcí.

Zabýváme se problematikou z oblastí účetnictví, daňového, ekonomického a organizačního poradenství a auditingu. Auditorská společnost, zajišťujeme: - audit statutární a forenzní - ověřování účetnictví pro soudy - daně, daňová přiznání, analýzy - účetnictví včetně rekonstrukce - mzdy - poradenství daňové a ekonomické - ...

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Komplexní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence: -zpracování a kontrola účetních dokladů -DPH -účetní závěrka (rozvaha a výkaz zisků a ztráty) -majetková evidence včetně karet majetku a odpisů -zpracování cestovních náhrad na základě podkladů účetní závěrky -rekonstrukce účetnictví -jednání na úřadech .

Advokátní kancelář. Poradenství, služby: - právní, komerční právník.

Služby: -vedení účetnictví -poradenství daňové.

Služby: -hypoteční úvěry, financování -zprostředkovatelské činnosti realitních agentur.

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

Soudní znalec: -movitosti -elektronika -zahraniční elektronika.

Znalecké posudky. Soudní znalec obor: - ekonomika - odhady nemovitostí.

Klientské centrum bankovního registru klientských informací. Klientské centrum zajišťuje pro bankovní registr klientských informací služby ve vztahu ke klientům bank, zejména: - informuje klienty podle požadavků Zákona o ochraně osobních údajů a Zákona o bankách - slouží jako místo pro podávání žádostí klientů o informace o tom, jaké ...

Právnické a advokátní služby.

AP&P Consulting s.r.o. : - mzdová a personální agenda - tvorba vlastního softwarového vybavení - poradenství v pracovněprávní oblasti - prodej diskrétních mzdových obálek - držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Nabízíme: - auditorské služby - ekonomické, daňové a finanční poradenství - finanční analýzy - správa, archivace a převod dokumentů do elektronické podoby - konkurzy a likvidace - krizové řízení společností - vedení podvojného účetnictví, mzdy.