FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zajištění: - advokátní služby - dražby - vymáhání pohledávek.

Agentka pojišťovny Morava působí v objektu Hygienické stanice.

Advokátní kancelář. Čech Josef, JUDr. Cacková Marie, JUDr. Pernicová Vendulka, Mgr. Bouda Josef, JUDr.

Pobočka. Banka Ostrava. Služby: - podpora malých a středních podnikatelů formou záruk a zvýhodněných úvěrů - podpora vlastníků panelových bytových domů při jejich rekonstrukci - zvýhodněné úvěry pro vodohospodářské stavby.

Služby: -daňové poradenství -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení mzdové agendy.

Poradenství: -ekonomické -účetní -vedení účetnictví.

Expertní a projekční kancelář. Výčet hlavních poskytovaných služeb v oboru stavební izolace a stavební fyzika: - konzultace a odborné poradenství - expertní posudky - znalecké posudky - projekty - stavební dozory - měření (akustika, tepelná technika, osvětlení) - laboratoř akustiky - energetické audity - příprava ...

Služby: - právnické (právník) - advokátní.

Advokátní kancelář: -insolvenční, občanské, rodinné a trestní právo.

Advokátní kancelář. Služby: - občanské právo - poskytování právní pomoci ve všech oblastech, zejména sepisování kupních smluv, darovacích smluv, směnných smluv, dohod o vypořádání společného jmění manželů, dohod o zrušení spoluvlastnictví k movitým i nemovitým věcem, dědické řízení - ověřování podpisů - jsem oprávněna nahradit úřední ...

Služby: -vedení, zpracování účetnictví. -daňové poradenství, daňový poradce.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

Pobočka. Pojišťovna, pojištění: - životní - vozidel - bydlení - cestovní - penzijní připojištění.

Aukční kancelář, aukce, dražby. Pohledávky: - odkup a správa - vymáhání pohledávek. Ekonomické poradenství: - účetnictví, účetní - daně, daňový poradce - auditorské služby. Právní služby - úpadkové právo.

Služby: -účetnictví -daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence pro malé a střední podnikatele, fyzické a právnické osoby -vedení mzdové agendy -zpracování veškerých daňových přiznání -účetní poradenství -fakturace odběratelům -zastupování na úřadech -zpracování požadovaných výkazů

Komerční právník JUDr.Hana Loskotová. Služby: -právní pomoc pro občany i podnikatele -smlouvy při převodech nemovitostí, darovací, kupní a veškeré další smlouvy (nájemní, obchodní...) -zakládání obchodních společností -návrhy zápisů a jejich změn v obchodním rejstříku -právní zastoupení v občansko právních i obchodních ...

Služby: -vedení a kontrola účetnictví -poradenství - účetnictví, daně.

Znalecká činnost: -v oboru ekonomika -odhady cen nemovitostí a majetku.

Služby: -auditorská činnost -ekonomické rozbory -vedení účetnictví -daňové poradenství.

Služby: - právní (právnické), - advokátní. Pobočky: - Boskovice, 17. listopadu 4, tel. 516 453 141 - Boskovice, Velenova 7, tel. 516 456 701 - 3.