FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, zpracování daňového přiznání. Prodej účetního a daňového software.

Účetní firma. Poradenství: - ekonomické, finanční - vedení účetnictví - DPH, mzdy, daňové přiznání - rekonstrukce účetnictví.

Každý den pro Vás srovnáváme nabídky jednotlivých pojišťoven a neustále hledáme to nejvýhodnější pojištění. Snažíme se našim klientům pomáhat v orientaci na složitém trhu pojistných produktů. Také Vám nabízíme naše služby finančního poradenství. Vybereme Vám pojištění nejlépe odpovídající Vašim potřebám, které zároveň nejméně zatíží Vaši ...

Služby: -ekonomické poradenství -vedení účetnictví.

Poradenství: - daňové - ekonomické. Služby: - vedení hospodářské a účetní agendy - vedení účetnictví. Daňový poradce.

Služby: -ekonomické oradenství -vedení účetnictví.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické.

Poradenství: - právní a daňové.

Finanční, ekonomické poradenství, poradce.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Jsme jednou z nejvýznamnějších evropských společností, které se zaměřují na dosažení osobního a finančního úspěchu a atříme mezi nejžádanější partnery sedmi vedoucích finančních společností, poskytující produkty, v Evropě. Poskytuje: -finanční management -individuální programy.

Pro naše klienty zajišťujeme kompletní právní a hypoteční servis.

Daňový poradce. Daňové poradenství. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - vedení daňové evidence.

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací služby: - pojištění vozidel (povinné ručení, havarijní pojištění) - pojištění osob (životní, úrazové pojištění) - pojištění na cesty (cestovní pojištění, Europojištění) - pojištění majetku (nemovitosti, domácnosti) - pojištění odpovědnosti (za škodu) - pojištění podnikatelů.

Působíme v oblasti financí, personalistiky a consultingu.

Zprostředkování, sjednání: -pojištění: -životní, úrazové -domácnosti, domy.

Sestavování ratingů ekonomických subjektů, pořádání ekonomických konferencí a seminářů.

Auditorská činnost: -ověřování účetních závěrek -poskytování daňového a ekonomického poradenství.

Účetnictví, daně, DPH, mzdy. - Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. - Daňové poradenství.

Ekonomické poradenství a zprostředkování likvidace podniků a obchodních společností: -poradenství a zprostředkování pro podnikatele -vedení financí a zajišťování úvěrů -vedení účetnictví -daňové poradenství -likvidace podniků a obchodních společností podle platných předpisů -pomoc při řízení podniků a obchodních ...