FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -účetní a ekonomické poradenství -daně.

Služby: -účetní, daňové poradenství, audit -ekonomické, finanční systémy, agendy -strategie a organizační rozvoj podniků -řízení výroby a služeb -marketing a komunikace s partnery -vypracování projektů pro veden účetnictví (saldokonto včetně tisku sestav, skladové hospodářství a fakturace, mzdy a evidence zaměstnanců sestavy pro ...

Pronájem, leasing: -stroje a zařízení -technologie.

Služby: -daňové poradenství -poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Advokátní praxe. Právní pomoc pro občany a podnikatelské subjekty.

Služby: -poradenství v oblasti řízení rizik a rizikové správy -pořádání výběrových řízení na pojistitele včetně veřejných zakázek.

Mgr.Čestmír Sekanina. Advokátní kancelář: -trvalé právní zastupování firem a občanů -právní agenda společností -zastupování před Obchodním rejstříkem -zakládání, změny, likvidace -sepisování smluv a jiných listin -převody nemovitostí -obhajoba ve věcech trestních -konkurzní a vyrovnávací řízení -vymáhání pohledávek ...

Služby: -soudní znalec: -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Služby: -organizační, ekonomické, účetní poradenství -obchodní činnost -vedení účetnictví včetně zpracování daňového poradenství.

vítáme Vás na stránkách společnosti ROSIMPEX s.r.o., která se zabývá dovozem dřevěných staveb z Ruské federace. Rusko je zemí, kde mají dřevěné stavby dlouhodobou a jen stěží překonatelnou tradici. Dřevo, které používá jako stavební materiál, zde dosahuje vysoké kvality díky klimatu, v němž vyrůstá. Každý odborník Vám sdělí, že sibiřské ...

Služby: -pojištění. Poradenství: -pojišťovací,finanční.

FPP Consulting - Ekonomika, daně, účetnictví. Kancelář: Krapkova 1159/3, 779 00, Olomouc.

Advokátní kancelář: -občanské právo -trestní právo -rodinné právo.

Vedení účetnictví, daňové evidence. Daňové poradenství.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -finanční právo -poradenství.