FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytování poradenství a vyřizování hypoték, hypotéky, půjček, půjčky či úvěry pro podnikatele. Finanční služby. Od září realitní služby. Prodej, pronájem nemovitostí. Byty, rodinné domy, vily, chaty, chalupy, kanceláře, komerční objekty, garáže, pozemky, zahrady.

Ochrana majetku a osob Poradenství - daně Poradenství - účetnictví Povrchové úpravy kovů techonologií MTM-LL

Servis - tepelná čerpadla Vedení - účetnictví Prodej, montáž a servis - čistírenská technika Zprostředkovatelská činnost - průmyslové prádelenské a čistírenské techniky Servis - chlazení Servis - klimatizace

Finanční a pojišťovací makléř

Obchodní zastoupení - Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS. Služby: - stavební spoření - poskytování úvěrů, úvěry - penzijní připojištění.

Služby, poradenství: - účetnictví - vedení mzdové agendy - zastoupení na úřadech a při kontrolách - přiznání dani z příjmu, DPH - ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, přestupkové, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, přestupkové a trestní

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda - skladová evidence

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a správní - rozhodčí řízení

Zprostředkování - hypoteční úvěr Znalecké posudky Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - činžovní domy - pozemky Prodej a pronájem - komerční prostory

Bazar - sportovní nářadí Služby soudního znalce v oblasti sportu Pokládání - dopadové plochy z gumy Dodávka - nářadí a vybavení tělocvičen a hal Revize a opravy - tělocvičné nářadí - zařízení tělocvičen, dětských hřišť, sportovišt, posiloven Pokládání - pryžové dlažby

Advokátní kancelář - právo trestní, občanské, obchodní, rodinné, správní a pracovní

Advokátní kancelář - právo softwarové, evropské a obchodní - zadávání veřejných zakázek

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a trestní

Advokátní kancelář - generální praxe - bytové a lesní právo - zadávání veřejných zakázek

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a správní