JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Farma, prodej: - živá drůbež - maso drůbež, králíci Služby: - účetnictví - kurzy ekonomie, účetnictví

OK LEGAL, advokátní kancelář, s.r.o. je moderní advokátní kancelář specializující se na oblasti občanského, obchodního, rodinného, trestního a pracovního práva.

Full Service Europe s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, analýzy, sestavování finančních plánů a na finalizaci a následnou péči.

Advokátní kancelář -právo obchodní, občanské, rodinné, trestní, správní, ústavní, insolvenční, pracovní a přestupkové.

LegalList s.r.o. provozuje platformu, která usnadňuje přístup k advokátním službám. Uživatelé zde mohou vyhledat konkrétní právní službu a najít si advokátní kancelář, která jim nejlépe vyhovuje.

Služby: -projektová činnost ve výstavbě -organizace výběrových řízení -investorská a inženýrská činnost ve výstavbě.

Služby, zpracování: -účetnictví jednoduché i podvojné -mzdová agenda -daňové poradenství.

- informační systémy Money S4 a Money S5 - účetní poradenství - vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňového přiznání a mezd

Paní Ing. Milena Ptáčková je obchodní zástupkyní Českomoravské stavební spořitelny a poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti poradenství financování bydlení, stavebního spoření, úvěrů a pojištění. Kancelář se nachází na adrese Palackého 2626, Pardubice. Služby: - finanční poradenství - poradenství v oblasti financování bydlení, ...

Oldřich Míša, finanční poradce ze Znojma, poskytuje služby jako privátní finanční audit. Pomáhá klientům maximalizovat státní zabezpečení a optimalizovat soukromé zabezpečení.

Služby, zpracování: - účetnictví - daňová přiznání - mzdy, mzdová agenda.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení mzdové agendy.

vedení účetnictví a daňové evidence

Paní doktorka JUDr. Jiřina Hážová poskytuje svým klientům komplexní advokátní služby. Neváhejte se na nás obráti pokud máte potíže v oblasti občanského, obchodního, bytového i rodinného práva. Pomůžeme Vám při rozvodu i v oblasti společného jmění manželů. Jsme precizní, diskrétní a ke každému klientovi přistupujeme individuálně.

Služby: -pojišťovák -pojištění -cestovní, úrazové pojištění -pojištění vozidla, pojištění auta -pojištění majetku, domu, bytu -životní pojištění.

Nezávislá pojišťovací makléřská organizace, nabídka služeb, poradenství: -výběr programů od silných a úspěšných finančních institucí se širokou klientelou -výběr programu dle individuálních potřeb klienta -zhodnocování peněz -finanční zázemí -využití státních příspěvků -daňové úlevy -finanční zabezpečení rodiny (životní ...

Martin Pavelka s.r.o. je specializovaná firma zabývající se správou nemovitostí. Poskytuje komplexní servis v oblasti správy bytových i nebytových jednotek, včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků.

Realitní a finanční poradenství.

TRAION HOLDING s.r.o. je investiční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2006. Se svým sídlem v srdci Brna se věnuje široké škále činností, od developerských projektů přes realitní služby až po finanční poradenství. Hlavní oblasti činnosti: - Developerské projekty: TRAION HOLDING stojí za realizací úspěšných projektů, které nejen ...

Finanční plánování. Exkluzivní finanční služby: - životní pojištění, úvěry, hypotéky, spoření, pojištění, investice. Finanční plán k dlouhodobé finanční nezávislosti.

Účetní firma. Zpracování, vedení: - účetnictví, účetní evidence. Poradenství: - finanční - organizační - ekonomické.

Dodávka, montáž, projekce, realizace, servis, oprava: - kotle na biomasu, kotelny - zařízení na manipulaci s biomasou - technologické rozvody tepla pro sušárny řeziva. Zpracování energetického auditu.

Advokátní kancelář - generální praxe