JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví a daňové evidence pro podnikatele. Zpracování daňových přiznání. Mzdová agenda a personalistika. Zastoupím Vás při komunikaci s úřady.

Motorest, motel, ubytování Mikulov -celoroční ubytování -v bezprostřední blízkosti mezinárodní silnice Brno-Wien I 52 -celková kapacita motelu 120 lůžek -33x dvoulůžkový pokoj -4x apartmán -služby poskytujeme nonstop -rozsáhlé sociální zařízení, sprchy -v ceně ubytování-snídaně. Restaurace a bar: -bufet, rychlé občerstvení -teplá ...

Služby: -pojištění -úvěry -leasing

Auditor. Auditorské služby. Poradenství: -ekonomické.

Společnost VOBIS - pro Vás z.ú. se zaměřuje na rozvoj a zvyšování finanční gramotnosti občanů.

Elektronický dražební portál. Dražíme domy, byty, pozemky, komerční objekty, ale i továrny a podniky i veškeré věci movité.

Společnost GASPRA SPV, a.s. pomáhá v rozvoji a tvorbě různých projektů společností. Věnují se financování a správě nemovitostí. Nabízené služby - řešení na míru, pomoc při převzetí komplexní odpovědnosti za veškerý servis, vše dle možností a situace klienta, snižování nákladů a zabezpečení rizik při ekonomických či technických problémech, ...

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom Kúpa tovaru na účely jeho predaja ...

Komplexní právní služby. Právní poradenství ve všech oborech práva. Specializace na: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo - přestupkové a správní právo - právo nemovitostí - vymáhání pohledávek.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Účetní služby. Vedení účetnictví pro malé a střední podniky. Veden daňové evidence pro OSVČ. Daňová přiznání - z příjmů FO i PO, přiznání k DPH, k silniční dani. Individuální účetní a daňové poradenství.

Arbitum Consulting a.s. se zaměřuje na daňové poradenství, reorganizaci, exekuci a oddlužení.

Advokátní kancelář Mgr. Blanky Severové poskytuje právní služby v převážné většině oblastí práva, zejména pak v právu občanském, obchodním a rodinném. Poskytujeme rozsáhlé právní služby zejména v oblastech práva občanského, obchodního, rodinného, trestního, pracovního, a to podnikatelským subjektům, obcím i jednotlivcům. Po předchozí telefonické ...

RAMFIN Platinum a.s. se zaměřuje na investiční činnost.

RYCHLÁ JEDNORÁZOVÁ PRÁCE: - montáž nábytku, doplňování zboží v obchodních řetězcích, úklidové služby, roznášení letáků, vykládání kamionů, ... - zajištění studentů SŠ a VŠ, popřípadě žen na mateřské dovolené KRÁTKODOBÁ PRÁCE: - práce na několik po sobě jdoucích dní při problémech se stavem kmenových zaměstnanců - administrativa, pomocné ...

Afinpol, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování hypoték, úvěrů, různých pojištění a právní servis.

AUDIT Jihlava, s.r.o. se zaměřuje na daňové poradenství, účetnictví a auditorské služby.

Služby: -advokátní kancelář, -právnické, právník.

Účetnické služby. Mzdy. Daně. Audit.

Mzdová agenda. Daňová evidence. Účetnictví.

PROFI VALUE s.r.o. podniká v oblasti odborných odhadů, posudků a ocenění automobilů a strojů Konkrétně Vám poskytnou: - nezávislé tržní odhady, posudky a ocenění movitých věcí - odhady movitých věcí před koupí, prodejem, dražbou - ocenění pro dědické řízení, účely financování, vypořádání majetku, daň z nabytí movitých věcí, účetnictví, ...

Advokátní kancelář - nejlépe se cítíme v oblastech soukromého práva (občanské, obchodní, rodinné, pracovní).

Služby: -auditorské -účetní a poradenské služby po celé České republice. Kanceláře: -2.patro -Přímětická 1772/28, Znojmo, 66902.

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě