FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, rodinné, pracovní, trestní, ústavní, správní a životního prostředí

Advokátní kancelář - trestní právo Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Consulting - právní a ekonomické poradenství Překlady

Poskytované služby: - investiční konzultační služby a ocenění nemovitosti - výstavba a prodej vlastních projektů - návrh a výstavba rezidenčních/obchodních budov - rekonstrukce rezidenčních/obchodních budov - vedení projektů - správa budov - studie proveditelnosti.

Společnost provádí analýzy a průzkumy trhu, zpracování komunikačních a kreativních strategií.

Služby DNV: -kurzy a semináře -certifikace -poradenství -vývoj a výzkum -informační technologie -výchova pracovníků. Cílem podnikání DNV je ochrana života, majetku a životního prostředí. Certifikace: -systémů zabezpečení jakosti -systémů environmentálního managementu -HACCP - zabezpečení hygienické nezávadnosti potravin ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a přepravní

Ekonomické poradenství v oblasti nemovitostí Služby realitní kanceláře

Advokátní kancelář - generální praxe

Sledování zákonných a formálních náležitostí účetních dokladů a daňových dokladů k DPH Ve spolupráci s daňovým poradcem zpracování přiznání k dani z příjmů právnických osob Sestavení účetní osnovy podnikatelského subjektu - zaúčtování převzatých originálů účetních dokladů - zpracování účetního deníku (včetně poznámek a provázaností s ...

Auditorské služby Poradenství pro zavedení systému řízení jakosti podle požadavků normy ISO 9000, 14000

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní