Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Pavla Brožová je obchodní zástupce pro Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - komplexní poradenský servis v oblasti rodinného finančního poradenství -finanční optimalizace a plánování, hypoteční úvěry, spotřební úvěry, úvěry ze stavebního spoření, investice, zaměstnanecké výhody, korporátní obchody.

Kateřina Černocká je poskytovatelem finančních služeb ČSOB.

Koordinace financování projektů k rozvoji regionu velkomeziříčského a Bítešsko - podpora tvorby a realizace projektů v regionu.

Nezávislé konzultace a zprostředkování - výběr ze všech finančních institucí na ČR trhu - renta - penze, investice, daňové výhody - optimalizace - kontrola již uzavřených smluv - výběr ze všech finančních institucí na ČR trhu - bydlení - hypotéky, úvěry, stavební spoření - stavební spoření - pojištění - životní, rizikové, ...

Finanční poradenství v oblasti stavebního spoření, hypotečních úvěrů, penzijního připojištění, životního pojištění, investování.

Společnost TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. se zaměřuje na financování (úvěry a půjčky) pro bytové domy, bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ). Pomáháme s refinancováním úvěrů, se zajišťováním a vyřizováním dotací, s životním i neživotním pojištěním, stavebním spořením a s hypotékami. Dále Vám poskytujeme finanční, právní a ...

EUROGRANT Consulting s.r.o. patří mezi stabilní společnosti poskytující odborné služby v oblasti dotačního, podnikatelského, finančního a projektového poradenství nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR. Služby: - zpracování ekonomických a podnikatelských studií a analýz; - zpracování žádostí o dotaci ve všech dostupných dotačních programech ...

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Společnost finančních služeb s.r.o. se specializuje na finanční poradenství v oblasti investic, nabídek jednotlivých bank, zajištěním rizik a administrativy.

Nákupní software - na principu reverzní (obrácené) nákupní aukce (e-aukce). Aukce jako služba Aukce na elektřinu Aukce na kancelářské materiály Aukce na obaly Aukce na plyn Ceník služeb

Poskytujeme poradenství pro domácnosti, firmy i veřejný sektor v oblastech energie, financí, staveb a dalších.

Kompletní správu pohledávek poskytuje na celém území České republiky společnost SAFIN INVEST s.r.o. Naše inkasní kancelář je spolehlivým partnerem v oblasti vymáhání a odkupu pohledávek a jejich inkasa, ale také na poli odkupu dluhů. Inkasní kancelář SAFIN INVEST se především zabývá: - vymáháním, inkasem, odkupem a správou pohledávek - ...

Smart Solution and Consulting s.r.o. se zaměřuje na pomoc při řešení výdajů v domácnosti v oblasti energetiky, pojištění, solární energie a plynových kotlů.

Profesionální poradenství při řešení financování bydlení.

Společnost VOBIS - pro Vás z.ú. se zaměřuje na rozvoj a zvyšování finanční gramotnosti občanů.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Afinpol, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování hypoték, úvěrů, různých pojištění a právní servis.

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.