Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Služby: - finanční a energetické poradenství.

Služby: - zajišťování všech druhů úvěrů a půjček - realitní činnost - finanční poradenství

Služby: - finanční a ekonomické poradenství

Služby: - zadavatelské činnosti ve veřejných zakázkách - kompletní zpracování zadávacích řízení na základě požadavků zadavatelů

Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti finančního poradenství, pojišťovnictví a hypoték

Služby: - finanční a ekonomické poradenství - poskytování úvěrů - realitní činnost

Finanční poradenství - poskytnutí úvěrů, hypoték, stavebního spoření, pojištění.

Služby IT -internetové připojení - servis PC - levné volání - optické připojení. Finanční poradenství - vedení účetnictví - úvěry, půjčky - pojištění. Služby - catering - výuka tance - organizace kulturních akcí.

Finanční poradenství - úvěry, stavební spoření, pojištění.

Finanční, ekonomické a právní poradenství - zakládání s.r.o. pro lékaře - nákup a prodej společností - snižování nákladů na elektřinu - hypotéky, úvěry.

Služby: - ekonomické rozbory, zpracování podnikatelských záměrů a projektové dokumentace obnovitelných zdrojů energie

Činnost - prodej dětského oblečení - správa pohledávek a krizový management firem - svět zdraví, technika kvantového léčení - zprostředkování obchodu v zahraničí.

Činnost: - ekonomické, investiční poradenství - právní servis - developerské služby.

Finanční a poradenské centrum ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěrů na bydlení u Českomoravské stavební spořitelny.

Služby: - finanční poradenství

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Činnost - investice do podnikání, IT projektů. Kancelář Brno - adresa: Veveří 38, 602 00 Brno - tel: 511 110 112 - email: info@baclub.cz. Kancelář Ostrava - adresa: Porážková 1132/42, 702 00 Ostrava - tel: 595 171 386 - email: ostrava@baclub.cz.

Nabízíme spolupráci likvidátorům, správcům konkursní podstaty -peněžním ústavům -právnickým a fyzickým osobám při řešení problematických pohledávek.

Poradenská společnost: - komplexní řešení životních potřeb v oblasti pojištění majetku a osob, financování bydlení, spoření a investování.

finanční a úvěrové poradenství pro fyzické a právnické osoby

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.