Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Činnost: - pojištění a finanční služby pro firmy

Služby - poradenství v oblastech daní, práva a účetnictví - finanční poradenství.

Služby - poskytujeme kompletní servis při koupi, prodeji a financování nemovitostí - hypotéky, reality, pojištění.

Společnost Hillary consulting s.r.o. se zabývá organizováním vzdělávacích, kulturních a společenských akcí. Pořádáme odborné semináře, konference a firemní porady. Připravujeme také společenské a sportovní akce, oslavy, rauty, výletní a relaxační setkání. Vaši akci naplánujeme kompletně na klíč, vybereme vhodné prostory, přípravíme webové ...

Akciová společnost EEIP je jedna z nejvýznamnějších českých společností působící v oboru poradenství v oblastech fúzí a akvizic, privatizací, firemních financí a přípravy subjektů na vstup a působení v EU a při získávání zdrojů z fondů EU. Poradenství v oblastech: - fúze a akvizice - privatizace - restrukturalizace a financování - ...

Služby dlužníkům - přehled o závazcích - vytvoření rozpočtu - posouzení potenciálu na osobní bankrot - poradenství a podání návrhu na osobní bankrot - oddlužení.

Služby: - podnikatelské poradenství - finanční a ekonomické analýzy - hodnocení investičních projektů - procesní audit

Daňové poradeství Vedení účetictví Zpracování mezd Audit ve spoluprácis externím auditorem Ekonomické poradenství

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny, ČMSS.

Financování bydlení - z nabídky bank vybereme nejlevnější hypotéku. Pokud potřebujete refinancovat stávající úvěr, získáme od vás nabídky bank tak, abyste co nejvíce ušetřili. Nabízíme komplexní servis a časovou přizpůsobivost.

Účetní firma. Daňové poradenství Ekonomické a finanční poradenství Organizační poradenství Vedení: - účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - mzdy.

Finanční a realitní činnost - finanční a investiční poradenství - sjednání pojištění - prodej a pronájem realit.

Finanční poradenství - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku - hypotéky nebo investice - finanční plánování.

Provozujeme několik významných online portálů s hlavním zaměřením na ženy.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Hypotéční a spotřebitelské úvěry Investice - fondy Zajištění - pojištění nemovitostí, domácností, motorových vozidel i životní - penzijní připojištění - stavební spoření.

Jsme odborníci, kteří se vyznají ve složitém světě financí, pojišťovnictví a investic. Právě my jsme ti, kteří vám vytvoří produktové portfolio na míru tak, aby přesně odpovídalo vašim cílům, přáním a možnostem. A to ať už se jedná o otázky bydlení, pojištění, spoření či investic. Vzhledem k tomu, že v široké škále produktových partnerů, se ...

Služby: - bezpečnostní agentura - finanční poradenství - úklidové služby - catering

Služby - vedení účetnictví - daňové evidence - vedení mezdové agendy - ekonomické poradenství.

Služby: -pojišťovací makléř -finanční poradenství.