Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Obchodování s cennými papíry. Finanční poradenství.

Finanční instituce poskytující finanční servis nemocnicím a jejich dodavatelům - finanční poradenství pro poskytovatele zdravotní péče a zdravotnická zařízení.

Specializujeme se na aktuální čtvrtletní cenový index pro rezidenční nemovitosti na sdílených datech poskytovatelů hypoték. Provádíme přecenění zastavených nemovitostí na aktuální tržní hodnotu. Zpracováváme každoroční rozsáhlou prognózu vývoje trhu rezidenčních nemovitostí.

Činnost: - finanční poradenství - obchodní společnost.

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů na bydlení a stavebního spoření.

Služby - audit - daňové poradenství - ekonomické poradenství - organizační poradenství - účetní poradenství

Služby: - semináře: finanční gramotnost, finanční bezpečnost, kurz spotřebitelské sebeobrany - akreditované kurzy: finanční poradce, základy podnikání, účetnictví, řešení platební neschopnosti osob, finanční a ekonomická gramotnost - poradenství: pro osoby ve finanční tísni, při podávání Návrhu na povolení oddlužení a Insolvenčního návrhu - ...

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství - soudní tlumočník do/z francouzského jazyka

Činost: - auditorská činnost - poradenské služby pro management - daňové poradenství a služby - oceňování podniků a majetku - reengineering - zdokonalování firemních procesů - financování podniků - poradenství v oblasti životního prostředí - finanční poradenství a služby - průmyslové poradenství - podpora ...

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Finanční poradenství: - Česká pojišťovna. Kancelář: Široká 279 460 07 Liberec

Finanční poradenství - sestavení finančních plánů - finanční trenér.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů na bydlení, stavebního spoření.

Daňové poradenství - účetnictví účetní poradenství

Majetkový a investiční poradce - investiční a makléřské služby.

Velmi jednoduché a přehledné porovnání hypoték na celém trhu za výhodné ceny.

Služby: - finanční poradenství - poradenství v oblasti stavebního spoření, pojištění, hypoték, investic a analýz

Mgr. Dušan Duga, Dis. provozuje společnost Řešení pro lékaře. Činnost: - poradenská a zprostředkovatelská činnost poskytovatelům zdravotních služeb - při přechodu z praxe fyzické osoby na s.r.o. (na právnickou osobu) - pro nové zájemce o poskytování zdravotnických služeb prostřednictvím s.r.o. (právnické osoby).

Ekonomické a finanční poradenství Vedení účetnictví

Poradenství pro zahraniční firmy při vstupu na evropský a český trh Stavebnictví

Investiční poradenství Průzkum trhu Poradenství - assessment - koučink - management - psychologie - lidské zdroje - častá témata (mezilidské vztahy, manažerské dovednosti, prodej a obchod, komunikace, řízení lidských zdrojů, výběr zaměstnanců, time management, relaxace) Pořádá - vzdělávací a ...

Potřebujete rychle a kvalitně sjednat hypotéku, pojištění, nebo se o pojištění, spoření či investování jen poradit? Obraťte se na nás. Rychle, nezávazně a zcela ZDARMA Vám poradíme po telefonu či emailem. Svým klientům zajišťujeme: - optimalizace rodinných financí - hypotéka. Realitní služby: - finanční služby (výkup a pojištění ...

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů na bydlení, stavebního spoření a pojištění.