Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Naše činnost: - finanční poradenství - hypoteční úvěry - stavební spoření - pojištění - penzijní připojištění - investice do drahých kovů

Daňové poradenství Finanční řízení grantů - dotace Vedení - účetnictví neziskových organizací, - daňová evidencezpracování - mzdyposkytování - účetní poradenství.

Finanční poradenství - sjednávání úvěrů, hypoték, spoření a pojištění.

Činnost: - auditorská služby - supervize účetnictví - účetnictví - ekonomické poradenství

Služby: - vyřízení a čerpání dotací z EU - vymáhání a správa pohledávek - úspora nákadů - finanční controlling

Služby: - účetnictví - daně - audity - ekonomického poradenství

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Insolvenční správce - insolvenční řízení.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví.

Finanční poradenství - vyplacení exekucí - oddlužení - vymáhání pohledávek.

Služby: - účetnictví - účetní a rozpočtové poradenství - kurzy, školení, semináře se zaměřením na veřejný sektor

Společnost Nova Leasing je významný český poskytovatel finančních služeb a peněžních prostředků pro firmy a podnikatele. Nova Leasing nabízí své zkušenosti a nová řešení při nedostatku finančních prostředků, včetně zpětného leasingu. V oboru zpětného leasingu je Nova Leasing specialista se silným finančním zázemím a profesionálními službami.

Finanční poradenství - zprostředkování nebankovních půjček.

Jsme specialisté v oblasti financování investičních a neinvestičních projektů a řízení těchto projektů.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru, hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Komplexní služby v oblasti stavebního spoření, životního pojištění a pojištění majetku. Finanční rodinné plány a optimalizace výdajů.

Služby: -konzultační ze světa finančních investic

Služby: - pracovní, personální agentura - finančního poradenství, pojišťovnictví, bankovnictví - pronájem bytů, chata Lasvice - reklamní služby - realizace zahrad Autoservis: ul. Dělnická VS V3, 434 01 Most - Velebudice Tel.: 603 484 383

Pomoc při exekuci - insolvence, osobní bankrot - konsolidace závazků.