Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví

Finanční poradenství pro podniky i fyzické osoby.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -vedení mzdové evidence -zastupování před úřady -daňové poradenství

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..

Služby: -finanční a majetkové poradenství

Ekonomické a finanční služby.

Finanční poradenství: - osobní - hypotéky, refinancování, konsolidace úvěrů, zajištění příjmů a majetku, spoření, investice, podílové fondy, akcie, dluhopisy - firemní - peciální projekty, externí analýza firmy, investiční a provozní financování, pojištění průmyslu a podnikatelů, zaměstnanecké benefity, marketingové poradenství.

Finanční poradenství, zprostředkování hypoték, pojištění, úvěrů a investic.

Lesnické služby: -pěstební činnost -těžba dřeva Prodej: -palivové dřevo Finanční služby: -zprostředkování úvěry, hypotéky -zprostředkování pojištění

Zprostředkování životního a majetkového pojištění, hypotéčních úvěrů, spotřebitelských úvěrů pro fyzické i právnické osoby. Zajištění nezávislého finančního poradenství. Velký výběr finančních institucí, které nabízí poptávaný produkt.

Služby: - zprostředkováním dotací - dotační audit - projektové poradenství

Služby: - finanční poradenství - poradenství v oblasti řízení firem

Daňové poradenství, finanční a ekonomická pomoc.

Ekonomické a provozní poradenství se zaměřením na: činnosti podpory investiční činnosti, zpracování dokumentace k odnětí ze ZPF, zpracování dokumentace k odnětí PUPFL ( lesní půdy), administrace povolování zařízení ke sběru odpadů se zaměřením na autovrakoviště.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna Finanční poradenství v oblasti bydlení

Služby: -daňové poradenství

Poskytuje - investiční poradenství Oceňování - znalecká činnost

Poradenství: -kapitálový, investiční a realitní trh.

Ekonomická a kulturní agentura s.r.o. poskytuje kompletní ekonomický, finanční, účetní, administrativní a dotační servis pro právnické osoby, podnikatele, fyzické osoby, expaty a neziskový sektor na vysoké profesionální a odborné úrovni od roku 2010. Obory, v kterých zejména poskytujeme finanční služby • Fundraising, granty a ...

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - finanční, ekonomické, organizační a účetní poradenství - daňové poradenství - audity

Poradenství a konsultační činnost v oblasti ekonomické