Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Služby - ekonomické a finanční poradenství - právní služby - překladatelská činnost - správa pohledávek

Služby: - účetnictví - daňové poradenství Provozovna: Kralupská 2 Praha

Služby: -finanční poradenství -znalecké posudky z oblasti ekonomiky -správa a vymáhání pohledávek Pronájem: -nemovitostí -byty -nebytové prostory

Služby: -daňové poradenství -ekonomické poradenství -účetnictví

Služby: -finanční -managemet v lékárenství -grantový a dotační management

Daňový poradce Specializuji se na: Daň z příjmů právnických a fyzických osob a z přidané hodnoty Leasing Silniční daň Daň z nemovitých věcí a z nabytí nemovitých věcí Mezinárodní zdanění Daňová evidence a účetnictví.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě Zpracování rozpočtu, výkazy výměrů na profese : - Kanalizace, vodovod, plynovod, vytápění, elektroinstalace, vzduchotechnika, přípojky.

Moderní bankovní služby, (elektronické bankovnictví) na pobočkách a kterékoli ze 3 400 pošt v ČR. Firemní i soukromé účty (Postžiro, Poskonto, EUROGIRO), vklady, úvěry, půjčky, záruky, platební styk, karty (Maxkarta), šeky, inkaso, směnky, devizový obchod. Provozní doba Pondělí: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Úterý: 9:00 – 12:00, 13:00 – ...

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika

Služby: - vyřizování úvěrů a půjček - nabídka konsolidace - finanční a majetkové poradenství - vedení, zpracování účetnictví.

Služby: -finanční poradenství.

Služby: -auditorské. -vedení účetnictví. -zpracování mezd. -daňové poradenství. -ekonomické poradenství.

Služby: -daňové poradenství. -zpracování daňového přiznání. -vedení účetnictví. -zpracování mezd. -vedení daňové evidence.

Služby - finanční poradenství - software, hardware poradenství

Služby - obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví a účetní poradenství -daňové poradenství -ekonomické poradenství

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství

Účetní a poradenská kancelář. Nabízíme Vám komplexní služby v oblastech účetnictví a daní, zpracování daňových přiznání, zpracování účetnictví i daňové evidence, zpracování mzdové agendy a personalistiky. Součástí je i dohled nad vedením účetnictvím a optimalizace daňových dopadů do všech odvětví práva. Nabízíme poradenství v oblastech ...

Služby - příprava a řízení projektů - analýzy a odborné studie - konzultace a poradenství - školení a semináře

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.