Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Daňové poradenství a optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem druhům daní Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Směnky a směnečné operace, poradenství v oboru, zastupování u soudů, finanční a organizační poradenství, úvěry a projektové financování.

Nezávislá likvidatura - vyřizování pojistných událostí.

Společnost COFIDIS s.r.o., součást mezinárodní finanční skupiny poskytující půjčky po telefonu již 20 let v mnoha evropských zemích, vstoupila na český trh. Využijte možnost půjčky do výše 20 000 Kč, a to bez ručitele! Úvěry vyřizujeme bez zbytečných formalit, jednoduše, pohodlně a bez poplatku. Jednoduché, pohodlné, diskrétní a bez ...

Stavební spoření, úvěry na bydlení.

Poskytujeme stavební spoření, úvěry, půjčky, hypotéky, penzijní připojištění i rodinné finanční poradenství.

Pojišťovací a finanční poradenství.

Hypoteční makléři naší společnosti provádějí nezávislé srovnání hypoték z aktuální nabídky trhu. Kromě nalezení vhodného produktu zajišťujeme také kompletní vyřízení hypotéky, včetně jednání v bance.

Firma poskytuje ZDARMA komplexní finanční služby: - posouzení stávajících smluv - poradenství, výběr produktů, připravení nabídky, uzavření smluv, servis.

Ekonomické poradenství Data - zpracování

Největší evropská finanční skupina v oblasti inkasa (vymáhání) pohledávek. Mimosoudní vymáhání v ČR, Evropě (20 poboček), ale i v mimoevropských lokacích (280 států). Zaměřujeme se na odkup celých balíků retailových pohledávek.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Finanční poradenství Nabízíme - jištění nemovitostí Nabízíme - nebankovní úvěry

Služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci při rozvíjení turistické nabídky na Hranicku.

Nákup, vymáhání a správa pohledávek.

Služby: - finanční poradce - ekonomické poradenství - vedení účetnictví i daňová evidence - mzdy.

Organizace, poradenství při realizaci výběrových řízení.

Finanční poradenství v Pardubicích, správa pojistných smluv, tvorba návrhů zdarma, spolupráce se všemi pojišťovnami na trhu, pojištění výhodné především pro klienta, pomoc při řešení pojistných událostí, aktualizace a vylepšení pojistných smluv

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Realitní činnost