Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Zástupce ČMSS-úvěry, půjičky, pojištění

Řešení a vymáhání rizikových či ohrožených pohledávek: - inkaso a vymáhání pohledávek - správa portfolia pohledávek - odkup pohledávek - spolupráce při insolvenčním řízení.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - ekonomické poradenství

komplexní ekonomické a daňové služby

Poradenství v oblasti oddlužení fyzických osob. Zpracování, podání návrhu na zahájení insolvenčního řízení. Oddlužení je jeden ze způsobů řešení insolvence, tedy neschopnosti řádně a včas plnit závazky finanční povahy.

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví

E-shop: - akustické pěny a materiály. Prodej a půjčovna discgolfových košů a vybavení. Tréninky discgolfu. Finanční poradenství jinak.

Hledáte-li pomoc s daněmi nebo potřebujete poradit s financemi, rád Vám nabídnu své odborné zkušenosti. Jsem daňový poradce, který poskytuje daňové poradenství a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Zajištujeme také daňové poradenství na dálku. ...

Daňové poradenství Finanční poradenství Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, správní, autorské a pracovní - nemovitosti

Potřebujete vést účetnictví či právní pomoc? Neváhejte obrátit na zkušeného daňového poradce. Poskytuji právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Schůzky dohodou, v rámci Plzeňského kraje.

Činnost organizačních a ekonomických poradců

Dotační a investiční poradenství, programové období 2014 - 2020.

Oddlužení, osobní bankrot, konkurs, insolvence. Dluhy, exekuce, dražby. Péče o pohledávky. Program rozvoje finanční gramotnosti občanů ČR se zaměřením na zaměstnance a seniory.Domácí finanční poradce. Firemní finanční poradce. Monitoring ISIR, přihlášení pohledávky. Zastupování, vyjednávání. Celá ČR

Zakázkový tisk. Finanční investice. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finančně - ekonomické poradenství