Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Služby: - finanční a úvěrový poradce Raiffeisen stavební spořitelny - stavební spoření, úvěry, životní pojištění.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Nabízí - spolupráce při prodeji a nákupu firem - zpracování tržních analýz - poradenství při výběru a zpracování dotačních projektů pro podniky - úvěrové poradenství

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Investiční poradenství Oceňování majetku.

Poradenství v oblasti emisního obchodování a transakčních služeb.

Specialista na oddlužení a exekuci. Pomůžeme Vám se zbavit Vašich dluhů, zastavíme Vaši exekuci či dražbu ! Nabízíme oddlužení dle insolvenčního zákona, finanční a dluhové poradenství. Garantujeme vypracování insolvenčního návrhu advokátem se zároveň nejnižší cenou na trhu!

Zprostředkování. Finanční poradenství. Zprostředkování úvěrů, hypoték, refinancování, spoření a pojištění. Řešení exekucí a krizové úvěry s licencí.

Financování firem. Poskytování firemních úvěrů, obchodních garancí, financování zásob, zajištění kapitálového vstupu do společnosti, správa pohledávek.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní a daňové poradenství.

Nabízíme poradenské služby finančního, ekonomického a podnikatelsko-organizačního charakteru

Nabídka finačního poradenství, vytváření finančních plánů: - spoření, hypotéky.

Nabídka účetního a právního poradenství. Poskytování právní pomoci a finančně ekonomických rad ve věcech: - daní - odvodů - poplatků - jiných podobných plateb, i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí - daňové poradenství.

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Jsme specializovanou poradenskou společností působící v oblasti regionálního rozvoje a dotačního managementu. Nabízíme profesionální služby v oblasti dotačního poradenství při přípravě, realizaci a následné administraci projektů v rámci Strukturálních fondů EU, tuzemských dotačních programů a ostatních zdrojů. Dále nabízíme komplexní zajištění ...

Služby: - v oblasti investičního a finančního poradenství. Vývoz, export, dovoz, import - obchodní činnost: - zboží převážně strojírenského, chemického a hutního charakteru.