Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Provádíme poradenství v oblasti ekonomické a finanční analýzy. Zajišťujeme investiční programy. Zprostředkujem tuzemské a zahraniční investice.

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

Poskytuji finanční poradenství. Zprostředkování hypotečních úvěrů.

Poradenská a konzultační činnost v úvěrové oblasti. Zprostředkování úvěru.

Poradenská činnost - v oblasti financí. Vedení - účetnictví.

Zprostředkování: - firemního pojištění - pojištění osob. Služby finančního makléře: - zpracování nabídek a porovnání produktů - revize stávajících smluv - finanční poradenství.

Zajištění adekvátního odškodnění pro poškozené z oblastí dopravních nehod

Factoringové služby: - odkup pohledávky - postupování krátkodobých pohledávek z obchodního styku, obvykle se splatností do 90 dnů: - převzetí rizika krátkodobých pohledávek, vzniklých na základě dodávek zboží a služeb. - správa pohledávek - upomínání a inkaso postoupených pohledávek.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví: - jednoduché, podvojné, účetnictví družstev, organizací - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - personální agenda - zpracování podkladů pro uzavření úvěrů - pomoc, poradenství při zakládání společností, přeměně společnosti, ...

Wüstenrolt Group s.r.o Jsme velká, rychlá a seriózní společnost zabývající se spotřebitelským financováním, hypotékami a půjčkami v České republice. S námi získáte od 30.000 Kč až 5.000.000 Kč na cokoliv. Žádost o půjčku http://wustenrolt.cz/zadost-o-pujcku/

Poradenství: - finanční, ekonomické.

Služby finančního makléře. Zprostředkování finančních produktů. Finanční poradenství.

- Normalizační služby, kontrola a certifikace jakosti. - Finanční poradenství

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.

Výkup osobní vozy, služby ve finančnictví, poskytování služby v pojišťovnictví, realitní činnost.

Nabízíme poradenství v oblasti investic, pojištění a financování bydlení. Prodáváme investiční zlato, stříbro i platinu.

Finanční poradenství. Pojišťovací agent (pojištění). Pojišťovací makléř. Investiční zprostředkovatel prvního stupně (investice - zprostředkování). Hypoteční makléř (hypotéky). Specializované poradenství pomocí programů zajištění: -program zajištění majetku -program zajištění odpovědnosti -program zajištění příjmů -program ...

Komplexní řešení vašich pohledávek a závazků..

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Služby: - prodej motorových vozidel - smíšené zboží - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Naše společnost se zabývá zprostředkováním hypoték. Provádíme kvalifikované srovnání hypoték z aktuální nabídky s cílem najít tu nejvhodnější pro daného klienta.