Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Poradenství: - v oblasti pojišťovnictví a finančních služeb, skupina České spořitelny a.s.. Pořádání kurzů a školení.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - DPH, k silniční dani, dani ze závislé činnosti, srážkové dani, zpracování roční uzávěrky daně, daňové audity - personální agenda, evidence mezd, mzdy - profesionální finanční a daňové poradenství.

Poradenství: - organizační, podnikatelské - účetní, ekonomické. Služby: - provádění finančních operací ve firmách.

Poskytuji nezávislé finanční poradenství. Nabízím zpracování finančních plánů či optimalizaci rodinných financí.

Poradenství a zastupování klienta v oblasti optimalizace a snížení nákladů prostřednictvím moderních nástrojů (např. e-aukce).

Služby: - podnikatelské, organizační poradenství - finanční, ekonomické poradenství.

Služby: - inkaso pohledávek - odkup a prodej pohledávek - finanční, ekonomické a organizační poradenství - zakládání, prodej, nákup firem.

Poradenství - oblast financí Prodej - čaje Přednášky a semináře - automatická kresba - mandaly - esoterika - numerologie Energetická diagnostika - čakry - orgány Prodej - bylinky - tinktury Čínské tlakové a SHIATSU masáže Poradenství - oblast zdravotního stavu a ...

Poradenství pro firmy: - podnikatelské, organizační - finanční, ekonomické - v oblasti informačních technologií.

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...

Služby: - správa pohledávek, vymáhání pohledávek: - monitoring a upomínkový servis, mimosoudní inkaso, právní služby a poradenství.

Služby: - ekonomické poradenství: - příprava informační a marketingové kampaně projektu Paradigma třetího milénia neboli Ekonomiky bez daní - rozvojové projekty.

Finanční a pojišťovací poradce: -životní pojištění -úrazové pojištění -pojištění majetku -pojištění nemovitosti -pojištění motorových vozidel -podnikatelských rizik -cestovní pojištění -penzijní pojištění. Spolupráce s Hypoteční bankou a ČSOB.

Poradenství v oblastech podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických.

Poradenství pro financování bydlení.

Finanční poradenství Kompletní realitní činnost - byty - rodinné domy - nájemní domy - chaty a chalupy - pozemky Kompletní realitní činnost - komerční objekty - administrativní budovy - prodejny, obchody Zprostředkování velkoobchodu - dřevo - papír - ocel - uhlí - elektronické komponenty - reklamní předměty - stavebniny.

Nezávislé finanční konzultace - pojištění

Soudní znalec v oboru Ekonomika, odvětví Investice, Racionalizace, Řízení, plánování a organizace ekonomiky, Dodavatelskoodběratelské vztahy. Ekonomické poradenství se zaměřením na strategické, finanční a krizové řízení, poradenství a posudky v oblasti investic, racionalizace, řízení, plánování a organizace ekonomiky. Krizové plánování a ...

Profesionální finanční poradenství. Hypotéky, spoření, pojištění, investice, úvěry.

- komplexní řešení pohledávek a závazků - finanční půjčky - odkup pohledávek - profesionální a diskrétní služby

Pracuji jako nezávislý finanční poradce od roku 2010. Za období mého působení v oblasti financí jsem pracovala ve finančních, účetních, designérských i marketingových službách, dále ve spolupráci s architekty developerskými a dodavatelskými společnostmi. Od dubna 2010 jsem se registrovala na Ministerstvu financí České republiky jako, , ...

Stavební spoření, úvěry, hypotéky, pojištění. Poradenství.

Poskytnutí pojištění, finanční poradenství, spoření.