Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Nabízím služby investičního a majetkového konzultanta. Poskytuji kompetentní investiční poradenství a zprostředkování investic pro malé i velké investory.

Finanční poradenství hypotéky, pojištění Zprostředkování - hypotéky Zprostředkování - pojištění

Poradenské služby v oblasti podnikání.

Služby: - finanční poradenství - projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví - veřejné zakázky, dotace a granty.

Finanční poradenství Půjčky - úvěry - hypotéky

Poskytování finančního a pojišťovacího poradenství.

Úvěrování, změny fixace, refinancování, spoření, pojištění, pomoc z exekuce, oddlužení.

nabízíme kompletní finanční poradenství z bankovního i nebankovního sektoru, pojištění, řešení dluhů, oddlužení, insolvence, realitní servis, právní servis

Finanční poradenství Hypotéky - úvěry Poskytují - stavební spoření - úvěry ze stavebního spoření - hypotéky - životní pojištění - úrazové pojištění

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Nabízíme Vám poradenství v oblasti řešení Vaší dlužné situace. Zajistíme zpracování insolvenčního návrhu spojeného s návrhem na povolení oddlužení, osobní bankrot, řešení dluhů a exekucí formou oddlužení dle zákona, poradenství v exekuci. Zajišťujeme také společné oddlužení manželů. Dále zajistíme oddlužení Vaší nemovitosti, která se nachází v ...

Služby: - oceňování movitého i nemovitého majetku včetně velkých investičních celků - oceňování podniků - projekty sloučení, splynutí, rozdělení a přeměny firem - ekonomické a organizační poradenství ve stavebnictví a strojírenství - pořádání nadstavbových vzdělávacích kurzů, seminářů a školení.

Poradenství včetně zprostředkování služeb: - energie pro domácnosti, veškerý poradenský servis ohledně srovnání cen elektřiny, plynu - poradenský servis ohledně srovnání cen pojištění automobilů - finanční služby.

Stavební spoření ČMSS. Životní pojištění a pojištění majetku Komplexní finanční poradenství

Služby: -poradenství v oblasti odměňování zaměstnanců.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě Sestavování rozpočtů a oceňování stavebních prací. Vytvoření souhrnných rozpočtů staveb ve spolupráci s profesními specialisty.

Finanční poradenství: -hypotéky,úvěry,spoření,pojištění. Hypotéky účelové i neúčelové i bez prokazování příjmů. Zprostředkujeme Vám hypotéky za zvýhodněných úrokových sazeb a poplatků. Naše kompletní služby hypotečních makléřů získáte zdarma. Po dohodě může jednání proběhnout i u Vás a ve zvoleném čase. Úvěry na komerční nemovitosti.

Služby: -zprostředkování pojištění. -finanční poradenství.

Firma ANO Trading s.r.o. byla založena v roce 2009 za účelem poskytování vzdělávání dospělým, vytváření analýz a studií v oblasti vzdělávání. Dále poskytujeme ekonomické a finanční poradenství a zabýváme se poradenstvím v oblasti dotací.

Zajišťujeme oddlužení, osobní bankrot, insolvence i zakládání společností, vymáhání pohledávek právní formou. Poskytujeme služby právní poradny.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Finanční poradenství a vymáhání pohledávek.

Auditorské služby Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - daňová evidence