Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Činnost: -finance, nemovitosti -společenská agentura -poradna pro rozvoj společnosti. Finance, nemovitosti: -kompletní služby při prodeji a koupi nemovitostí -hypotetiční úvěr na nízký úrok na koupi i rekonstrukci.

Provozovatel portálu Usporion.cz Sledujeme a srovnáváme akční nabídky potravin a drogerie v supermarketech a obchodech. USPORION denně vyhodnocuje aktuální ceny výrobků z akčních letáků supermarketů, hypermarketů a drogerií. Pravidelným využíváním srovnávacího portálu USPORION může domácnost snadno ušetřit minimálně 25% z obvyklých cen ...

Překlady: - tlumočení. Dotační poradenství.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství.

Finanční poradenství Klíčové aplikace pro veškeré společnosti skupiny Home Credit

Finanční služby: - refinancování půjček a úvěrů bankovní i nebankovní sektor - půjčky s ručením družstevním bytem - půjčky s ručením nemovitosti domu, bytu, pozemku - řešení a vyplácení exekucí, zástav - půjčky na exekuce - řešení a vyplácení nemovitostí před dražbou a oddlužení.

Vymáhání, správa a odkup pohledávek od právnických i fyzických osob: - vymáhání dlužných částek za nezaplacené faktury - vymáhání pohledávek u aktivních i ukončených leasingových smluv - poradenské služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Finanční poradenství: - investice, úvěry, pojištění, fondy.

Finanční poradenství. Zajištění: - znalecké posudky. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky.

Poradenství při získávání dotací z fondů ČR a EU - mapování reálných možností financování.

Ekonomické poradenství pro právnické osoby Organizační poradenství pro právnické osoby

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Kompletní zpracování - účetnictví - daňové evidence - poradenství.

Finanční poradenství Bankovní a nebankovní úvěry

Extra půjčky Brno a okolí. Finanční služby. Výhodné půjčky do 200.000 Kč v Brně a okolí. Vyřízení zdarma, schválení do 5 min.! Akční nabídka pro zaměstnance, důchodce a podnikatele (i začínající).

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Služby: - poradenství v oblasti podnikových financí a kapitálových trhů.

Kompletní služby při realizaci rozvojových programů v oblasti průmyslu, infrastruktury, vzdělávání, cestovního ruchu či zemědělství, poradenství.

Poradenská společnost. Poradenství - řízení a vedení firem k úspěchu.

Poskytuje - finanční poradenství pro fyzické i právnické osoby

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.