Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Poskytuje -finanční poradenství -obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Roma, Capital - Consulting - Trading Finanční poradenství - soupisy smluv a podání Právní poradenství

Poradenství v oblasti financování bydlení, stavebního spoření, pojištění a investování

Zpracování žádostí o podporu, technicko - ekonomické studie - návrhy způsobů financování a spolufinancování projektů - návrh a posouzení možností při zařazení projektu do vhodných dotačních titulů v rámci finančních fondů ČR i EU

Poskytuje - poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření

Finanční poradenství - Česká spořitelna do domu Nabízím: zajištění bydlení zabezpečení sebe a rodiny spoření a investování pojištění majetku a odpovědnosti zabezpečení na stáří Poradenství mimo kamennou pobočkovou síť.

Poskytujeme poradenskou a realizační činnost v oblasti nebankovních Amerických hypoték, refinancování hypoték, exekuce nemovitosti, nebankovních půjček, konsolidace půjček. Realizujeme pomocí bankovních společností podnikatelské úvěry, úvěry pro podnikatele. Oddlužení nemovitosti – vyplacení exekuce již od 6, 9%! Vše s rychle, kvalitně a průhledně.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Komplexní služby v oblasti dluhového poradenství.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poradenství v oblasti insolvenčního zákona. Podklady pro osobní bankrot a správu závazků.

Poskytuje - finanční poradenství Účetnictví - vedení - mzdová agenda

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví, daňové poradenství, mzdy, DPH.

Ekonomické poradenství Soudní znalec v oboru ekonomiku

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Auditorská činnost. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Finanční analýzy a rozbory. Tržní ocenění podniků.

Služby: -finanční poradenství -hypotéky a úvěry ze stavebního spoření, půjčky -pojištění osob - majetku - i odpovědnosti -penzijní a stavební spoření -investice.

Podnikové poradenství Ekonomické a organizační poradenství Daňové poradenství Personální poradenství Audit Prodej maziv AGIP Leasing

Ekonomické poradenství Organizační poradenství

Finanační poradenství Kompletní služby v oblasti financí úvěry, hypotéky a půjčky, v oblasti investování a oblasti zajištění klientů proti náhlým a nenadálým životním situacím

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo