Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Ekonomické poradenství pro právnické osoby Organizační poradenství pro právnické osoby

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Kompletní zpracování - účetnictví - daňové evidence - poradenství.

Extra půjčky Brno a okolí. Finanční služby. Výhodné půjčky do 200.000 Kč v Brně a okolí. Vyřízení zdarma, schválení do 5 min.! Akční nabídka pro zaměstnance, důchodce a podnikatele (i začínající).

Služby: - poradenství v oblasti podnikových financí a kapitálových trhů.

Poradenská společnost. Poradenství - řízení a vedení firem k úspěchu.

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Poskytuje -finanční poradenství -obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Služby: - finanční poradenství - úvěry, půjčky, hypotéky. Realitní kancelář.

Zpracování: - daně, daňové poradenství. Ekonomické, účetní poradenství. Vedení: - účetnictví - mzdová a personální agenda.

Finanční poradenství, pomoc v oblastech: - pojištění - penzijní připojištění - spoření - termínované vklady - stavební spoření - úvěry i hypoteční - investice - hotovostní půjčky.

Komplexní služby v oblasti pohledávek: -soudní a mimosoudní vymáhání pohledávek -inkaso, odkup pohledávek -vyhledání dalších věřitelů pro společný postup proti dlužníkům -návrh na prohlášení konkursu na majetek dlužníka -trestní oznámení -přihlášení pohledávky do konkursu či likvidace -žaloba o zaplacení pohledávky -vyhledání ...

Služby: - zpracování daně, daňová evidence - mzdová agenda -vedení účetnictví. Finanční a ekonomické poradenství.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Finanční produkty: -pojištění majetku -hypotéky -životní pojistky -penzijní připojištění -havarijní a povinné ručení (zákonné pojištění vozidel) -pojištění firem -majetkové pojištění, proti životním pohromám.

Služby: -komplexní poradenství pro strukturální fondy EU a národní dotace -výběrová řízení, EIA SEIA, IPRM, management schválené dotace. Dceřiná společnost České spořitelny.

My nabízíme komplexní řešení, které vás zbaví starostí a bezesných nocí. Vyčíslíme vaše komplexní závazky z úvěru či půjčky, určíme tržní cenu nemovitosti a následně vyřešíme dluhy a exekuci na nemovitosti prodejem nemovitosti v exekuci nebo provedeme oddlužení.

Zprostředkování prodeje: - PP drt, HDPE, granuláty, regranuláty - export, import Itálie. Finanční poradenství

Činnost: - obchodní činnost na jihokorejském a asijské trhu Služby: - konzultace - průzkum trhu - exportní poradenství spojené s korejským trhem.

BCI Východní Čechy Služby: -tuzemské i mezinárodní komerční informace o nabídce a poptávce zboží, výrobků a služeb -možnost spojení s clearingovým střediskem pro zúčtování barterových obchodů (tj. zprostředkování bezhotovostních nákupu a placení tohoto nákupu vlastním zbožím -možnost získání členství v BCI*.

Finanční poradenství v oblasti: -financování bydlení, pojištění, účetnictví. Služby: -stavební spoření -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky -pojištění: -životní, úrazové, nemocenské, rizikové -podnikatelů, odpovědnosti za výrobek, odpovědnosti za škodu -zemědělství -obecního majetku -aut, automobilů (havarijní, ...