Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů a pojištění.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů, stavebního spoření a pojištění.

Specialista na hypotéky a investice - finanční poradenství.

Služby: - ekonomické poradenství - finanční poradenství.

Naše společnost se zabývá nezávislým finančním poradenstvím v oblastech osobních i podnikových financí. Klientům pomáháme vyřešit rodinné, osobní i finanční záležitosti. Vždy pro Vás navrhneme nejvhodnější a nejvýhodnější řešení. Disponujeme desítkami různých produktů. Naše odborné znalosti přispívají k nadstandardním vztahům s naší klientelou. ...

Služby: - ekonomické a finanční poradenství - podnikatelské a organizační poradenství.

Finanční poradenství. Poradenství v oblasti realit. Realitní činnost. Správa, údržba nemovitostí.

Poradenství v oblasti: - ekonomické a finanční poradenství - strategie a organizační rozvoj podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - člen Asociace pro poradenství v podnikání.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Projekce. Poradenství: - podnikatelské, organizační - ekonomické v oblasti strojírenství.

Poradenstí: -organizační a ekonomické v oblasti zdravotnických zařízení.

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finanční poradenství Zajištění - odhady nemovitostí Realitní kancelář - prodeje rodinných domů, nájemních domů, bytů, pozemků, chat a chalup, garáží, ... - převody členských práv a povinností k družstevním bytům - pronájmy nemovitostí, bytů, garáží, ... Realitní kancelář - prodeje a ...

Zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence, zpracování mzdy.

Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Služby: - oddlužení takzvaného osobního bankrotu - kompletní zpracování insolvenčního návrhu.

Finanční poradenství Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

Ekonomické a finanční poradenství.

Komplexní služby v oblasti daňového, účetního poradenství a vedení účetnictví: -daňové poradenství - sledování změn, interní kontrola, zpracování daňového přiznání .. -ekonomické poradenství poradenství - smlouva, smlouvy -účetnictví, roční uzávěrky, mzdové účetnictví -zúčtovací systém čerpacích stanic.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - mzdy.