Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Finanční a investiční poradenství.

Daňové poradenství Finanční řízení grantů - dotace Vedení - účetnictví neziskových organizací, - daňová evidencezpracování - mzdyposkytování - účetní poradenství.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví.

Poradenství - dotace pro podnikatele - analýza podnikatelského záměru - sepisování a vyřizování žádostí.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - mzdová agenda - ekonomické poradenství

Služby: - zprostředkování hypotéčního úvěru - komplexní servis a následný výběr nejvhodnějšího řešení financování nákupu nemovitostí - zajištění developerského financování - sjednání nejvýhodnější pojištění nemovitosti

Daňové poradenství. Daně. N-Consult s.r.o., Smetanova 1676/22, 664 51 Šlapanice u Brna

Ekonomické poradenství. Daňové poradenství Účetnictví Daňová evidence Široké spektrum daňových, účetních a ekonomických služeb.

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření. Zprostředkovávám úvěry i přeúvěrování, hypotéky, důchodové a doplňkové penzijní spoření, investiční životní pojištění i běžné účty.

Daňové poradenství, daně.