Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Regionální dotační centrum eNovation s.r.o. je poradenskou společností, která svým klientům pomáhá podpořit podnikání pomocí veřejné podpory. Zajistíme pro vás: - Konzultaci projektových záměrů - Zjištění vhodných dotačních titulů (dotační audit) - Formulaci podnikatelského záměru a studie proveditelnosti - Zpracování kompletní žádosti o dotaci - ...

Služby: - zajišťování všech druhů úvěrů a půjček - realitní činnost - finanční poradenství

Služby: - finanční a ekonomické poradenství

Služby: - zadavatelské činnosti ve veřejných zakázkách - kompletní zpracování zadávacích řízení na základě požadavků zadavatelů

Služby dlužníkům - přehled o závazcích - vytvoření rozpočtu - posouzení potenciálu na osobní bankrot - poradenství a podání návrhu na osobní bankrot - oddlužení.

Služby: - účetnictví - finanční a daňové poradenství

Služby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění Financování Investice Zajištění - pojištěnísjednává - hypotéky - stavební spořeníslužby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění

Akciová společnost CETELEM ČR patří k lídrům mezi poskytovateli spotřebitelských úvěrů a v rámci asociace MasterCard International i k největším vydavatelům kreditních karet v České republice. Na českém trhu působí již více než deset let a během této doby se stala silnou a stabilní společností v oblasti spotřebitelského financování. Našim ...

Financování firem. Poskytování firemních úvěrů, obchodních garancí, financování zásob, zajištění kapitálového vstupu do společnosti, správa pohledávek.

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Poskytuje - poradenství v oblasti financí Poskytuje - poradenství v oblasti investic

Finanční poradenství pro občany, rodiny a podnikatele: - investice, majetkové poradenství, - úvěry, hypotéky, - pojištění, - osobní finanční plány, - finanční poradenství a konzultace.

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.

Nákup, prodej a vymáhání pohledávek. Odkup souborů těžko vymahatelných pohledávek od insolvenčních správců, likvidátorů a firemních správců pohledávek. Inkaso pohledávek pro firmy. Zjišťování bonity dlužníků. Oceňování hodnoty pohledávek. Účetnictví: - jednoduché, podvojné, - účetnictví sdružení, veřejně prospěšných ...

Překlady: - tlumočení. Dotační poradenství.

Finanční služby: - refinancování půjček a úvěrů bankovní i nebankovní sektor - půjčky s ručením družstevním bytem - půjčky s ručením nemovitosti domu, bytu, pozemku - řešení a vyplácení exekucí, zástav - půjčky na exekuce - řešení a vyplácení nemovitostí před dražbou a oddlužení.

Finanční poradenství. Zajištění: - znalecké posudky. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky.