Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

Občanské sdružení SPES. Poradenské centrum pro zadlužené domáctnosti, občany formou internetového poradenství. Finanční vzdělávání veřejnosti, studentů, učitelů a sociálních pracovníků.

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Finanční a pojišťovací makléřská kancelář.

Finanční poradenství. - zprostředkování pojištění - stavebního spoření, hypoték - spotřebitelské úvěry - investiční poradenství

Daňové poradenství. Ekonomické poradenství.

Poskytování služeb a poradenství v oblasti spoření a úvěrů.

Nabídka auditorských a finančních služeb.

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Služby: - úvěry, hypotéky, financování měst a obcí, konsolidace úvěrů, prodej nemovitosí a financování.

Veškeré služby spojené s pohledávkami: - zastupovaní v jednaní s dlužníky - zastupovaní v jednaní s věřitelem - zastupovaní v rizikových jednáních. Zprostředkovaní obchodu a služeb. Služby tlumočníka (ruština).

Realitní kancelář. Finanční poradenství.

Vypracování příznání k dani z příjmu, přidané hodnoty, silniční - daňové poradenství - zastupování na úřadech Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - kompletní zpracování mezd - zpracování účetní závěrky - účetní poradenství - zastupování klientů na úřadech, ... Poskytování - školení ...

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finanční poradenství Vedení - účetnictví

Poradenství: - finanční - osobní finanční plány - rodinné finanční plánování. Úvěry: - pojištění životní,kapitálové, rizikové - penzijní připojištění - stavební spoření.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství

Poradenství: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků - daňové poradenství - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - vedení mzdové agendy. Člen komory daňových poradců. Držitel certifikátu QBÚ.

Finanční poradenství Půjčky - úvěry Vyplacení exekucí a zástav Oddlužení - konsolidace Výkup a prodej - nemovitosti