Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

Vymáhání pohledávek za fyzickými a právnickými osobami, v rámci mezinárodní skupiny EOS Group poskytujeme zahraniční inkaso ve více než 150 zemích, nabízíme také odkup portfolií pohledávek.

Factoring (faktoring) je komplexní produkt řešící klientům financování krátkodobých pohledávek do splatnosti, jejich správu, inkaso a případně zajištění pohledávek pro případ platební nevůle či platební neschopnosti odběratelů. Jednou z hlavních výhod factoringu je, že klient nemusí čekat na zaplacení od odběratele – peníze má okamžitě k ...

Moderní bankovní služby, (elektronické bankovnictví) na pobočkách a kterékoli ze 3 400 pošt v ČR. Firemní i soukromé účty (Postžiro, Poskonto, EUROGIRO), vklady, úvěry, půjčky, záruky, platební styk, karty (Maxkarta), šeky, inkaso, směnky, devizový obchod. Provozní doba Pondělí: 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Úterý: 9:00 – 12:00, 13:00 – ...

- investiční společnost, nezávislý investor na finančních trzích - obchodování s komoditami a měnovými páry

Era finanční centrum Poštovní spořitelna. Bankovní účty (osobní účet, první konto, eurokonto). Spoření a investice. Úvěry na bydlení. Cestovní pojištění, povinné ručení, úrazové pojištění a pojištění domácnosti.

ČSOB. Československá obchodní banka. Banka, bankovní služby.

Služby: -nebankovní půjčky -vyplácení exekucí -zástava nemovitostí -výkup nemovitostí

Služby: -systémy řízení -dotace a financování -vzdělávání a školení -podnikání a investice

Služby: -oddlužnění Reklamní služby. Umělecká agentura.

Investiční činnost - dlouhodobé investice ve zdravotnictví, finančních službách a realitním developmentu

Obchodní a finanční služby

Finanční plánování - zprostředkování investic, pojištění a úvěrových produktů

instant Platba nabízí alternativu tradičnímu modelu bankovního financování a napomáhá tak malým a středním podnikům, které se nechtějí, nebo nemohou financovat bankovními produkty.