Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

Družstevní záložna nabízí výhodné spoření s vysokým výnosem a kvalitní úvěrové produkty pro podnikatele i občany. Úvěry 2-100 mil. Kč, zajištěné nemovitostí. Poskytujeme investiční úvěry, hypotéky pro cizince, projektové a developerské financování.

Služby: -informační agentura finančního trhu.

Naše společnost je finančně-investiční, obchodní společností, která se zabývá finančními službami a obchodními aktivitami, dále činností informačních a zpravodajských kanceláří, činností podnikatelský, finanční organizačních a ekonomických poradců. Zaměřujeme se na rychlé a efektivní řešení problému vzniklých našim klientům, stejně tak jako na ...

Naše služby: - správa dceřiných společností - finanční a kapitálové investice.

Lendings-půjčky zprostředkování půjček

Vymáhání pohledávek po celé ČR a v EU, fyzické a důrazné řešení pohledávek, odebírání leasingů, odkupování pohledávek.

Zabýváme se pohledávkami, likvidacemi podniků a jiným.

Komplexní poradenství v oblasti financí, pojištění a hypoték. Poradenské služby: -jak se dostat z finančních problémů -jak správně pracovat s rodinným rozpočtem -jak zbytečně neutrácet -jak nakládat s penězi ke svému prospěchu -jak jednoduše investovat podle svých možností

Finanční služby: - půjčky - vyplácení exekucí.

Poskytování strategického a finančního poradenství se specializací na mezifiremní transakce typu fúzí, akvizic a strategických prodejů.

Společnost LEXICO, a.s. se od svého vzniku zaměřuje na oblast rizikového investování a svým klientům nabízí širokou paletu služeb s důrazem na aktivní operace v oblasti pohledávek. Zajistíme veškeré finanční služby spojené s řešením pohledávek a závazků Vaší společnosti, odborné poradenství a konzultace, návrhy řešení a efektivních postupů, ...

Zabýváme se zprostředkováním investic do zlata prostřednictvím provizního systému Revoluční příjem.

Půjčky pro podnikatele a spotřebitelské půjčka. Hypotéky a půjčky na realizaci bydlení. Investice nebo služby v oblasti realit a nabídky nemovitostí.

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.

Poskytujeme malé půjčky před výplatou. Peníze na účet nebo složenkou. Postupujeme vždy čestně a otevřeně, přesně podle dohodnutých pravidel. Rychlé a profesionální jednání. Podporujeme dlouhodobou spolupráci se spokojenými zákazníky. Rychlé vyřízení.

Služby: - zasílání a přijímání plateb do/ze zahraničí - směnárny - bezhotovostní obchody s cizí měnou - tuzemský i zahraniční platební styk.

Jedna z 20 top mezinárodních finančních institucí v Evropě. V ČR nabízí komplexní bankovní služby podnikům střední velikosti. Cash management, úvěry, akreditivy, bankovní záruky, exportní a projektové financování, leasing.

Konzultační společnost. Pokytování služeb v oblasti Business Inteligence.

Služby: -v oblasti financování obchodních a podnikatelských vztahů -faktoring -krátkodobé provozní půjčky.