Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Služby: - poskytování finančních půjček.

Odkup zadlužených společností včetně všech závazků, výroby, zaměstnanců, leasingu.

Finanční a pojišťovací makléřská kancelář.

Nabízíme bankovní služby (včetně elektronického bankovnictví) ve finančních centrech a na kterékoli poště v ČR a firemní i soukromé účty.

Provádíme kompletní správu Vašich pohledávek.

Finanční produkty: -krátkodobé půjčky do domácností -úvěry podnikatelům a občanům -odkup pohledávek.

Zhodnocování finančních prostředků pomocí produktů bank a investičních společností. Specializujeme se na následující tři oblasti: - kapitálové investice - tvorba majetku - zabezpečení na stáří.

Společnost Global Blue je více než 30 let světovým lídrem na trhu Tax Free Shopping.

Společnost PM FINANCIAL nabízí komplexní služby pro finanční a administrativní úseky firem. Abychom splňovali veškeré požadavky ekonomických a personálních řešení v nejvyšší kvalitě, PM FINANCIAL nabízí své služby ve čtyřech zásadních činnostech - odborný recruitment se specializací na účetní pozice a finanční management, účetní a daňové služby, ...

Otevřené podílové fondy Spořitelní investiční společnosti, a.s. nabízejí moderní, výhodný a dostatečně likvidní způsob zhodnocování peněz.

Factoringové služby: - odkup - správa - financování - inkaso - převzetí rizika (zajištění) krátkodobých pohledávek (zpravidla do 90 dnů), vzniklých na základě dodávek zboží a služeb

Organizace bankovního a nebankovního registru klientských informací, poskytování řešení v oblasti risk managementu, dodávání informací o firmách.

Převody peněz do 70 zemí Odtud a online Platba a příjem v EURO, USD a CZK Aktualní kurzy měn každých 10 minut Výběr peněz nejenom v hotovosti.

Leasing strojů, zařízení, dopravní techniky a dalších komodit. Zpětný leasing. Dále nabízíme komplexní řešení pohledávek i Vašich závazků. Služby poskytujeme od roku 1992. Individuální přístup.

Pohledávky. Reálný odkup pohledávek. Pohledávky z obchodního styku a bankovního sektoru. Operativní realizace pohledávek po lhůtě splatnosti. Pohledávky ve značných finančních objemech a s nadstandardním stupněm obtížnosti řešení.

Investice na kapitálových trzích. Finanční služby. Výkup: - cenné papíry, akcie.

CA IB Corporate Finance nabízí v České republice široké spektrum služeb v oblastech investičního bankovnictví, ekonomického a finančního poradenství. Kapitálové trhy: - poradenství při privatizačních procesech - poradenství v oblasti primárních a sekundárních veřejných emisí akcií - marketing kapitálového trhu. Podnikové finance: ...

Poskytujeme hotovostní půjčky bez zástavy a bez ručitele.

Zprostředkování a obchodování pohledávek.

BCI Východní Čechy Služby: -tuzemské i mezinárodní komerční informace o nabídce a poptávce zboží, výrobků a služeb -možnost spojení s clearingovým střediskem pro zúčtování barterových obchodů (tj. zprostředkování bezhotovostních nákupu a placení tohoto nákupu vlastním zbožím -možnost získání členství v BCI*.

Finační -finanční plánování a poradenství

Finanční poradenství. - zprostředkování pojištění - stavebního spoření, hypoték - spotřebitelské úvěry - investiční poradenství