Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..

Expresní hypotéky pro každého. Realitní činnost.

Ekonomická a kulturní agentura s.r.o. poskytuje kompletní ekonomický, finanční, účetní, administrativní a dotační servis pro právnické osoby, podnikatele, fyzické osoby, expaty a neziskový sektor na vysoké profesionální a odborné úrovni od roku 2010. Obory, v kterých zejména poskytujeme finanční služby • Fundraising, granty a ...

Pomůžeme Vám platit méně a získat maximum od banky či pojišťovny. Veškeré námi poskytované služby jsou ZDARMA.

Vyhledávání a realizace investičních příležitostí v tuzemsku i cizině. Služby realitní kanceláře.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Specializace na cash management-řízení oběhu finanční hotovosti ve společnostech. Přeprava hotovosti a cenin, zpracování, výměna drobných mincí, obsluha bankomatů.

Služby - finanční poradenství - správa a inkaso pohledávek

Služby: - implementace franšízových systémů - činnost v oblasti získávání dotací, grantů pro firmy, kraje i obce

Investiční a developerská společnost.

Poradenství v oblasti řízení výroby a poskytování služeb, životního prostředí, ekonomiky a finančnictví. Nabídka služeb: - zavedení systému managementu jakosti, enviromentálního managementu a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Kompletně zajistíme všechny činnosti nezbytně nutné pro získání certifikátu. 100% pozáruční servis a ...

Vymáhání pohledávek za fyzickými a právnickými osobami, v rámci mezinárodní skupiny EOS Group poskytujeme zahraniční inkaso ve více než 150 zemích, nabízíme také odkup portfolií pohledávek.

Factoring (faktoring) je komplexní produkt řešící klientům financování krátkodobých pohledávek do splatnosti, jejich správu, inkaso a případně zajištění pohledávek pro případ platební nevůle či platební neschopnosti odběratelů. Jednou z hlavních výhod factoringu je, že klient nemusí čekat na zaplacení od odběratele – peníze má okamžitě k ...

Služby: -systémy řízení -dotace a financování -vzdělávání a školení -podnikání a investice

Služby: -oddlužnění Reklamní služby. Umělecká agentura.

Investiční činnost - dlouhodobé investice ve zdravotnictví, finančních službách a realitním developmentu

Finanční plánování - zprostředkování investic, pojištění a úvěrových produktů

Investiční společnost: - komodity - zlato - diamanty.

Produkty: - hypoteční úvěry - stavební spoření - refinancování - životní pojištění - neživotní pojištění - penzijní připojištění - investice. Hypoteční úvěr: - anuitní – klasický - s odloženou splátkou jistiny - kombinovaný - bezúčelový - bez prokazování příjmu.