Banky a nebankovní společnosti nabízí finanční produkty, jako jsou hypotéky, spotřebitelské úvěry, bezúčelové úvěry a finanční nebo operativní leasingy. Mezi oblíbené půjčky patří půjčky bez ručitele, bez dokazování příjmu nebo bez nahlížení do registru.

Největší autobazar v Hradci Králové. Rozloha 3000 m2. Stálá nabídka 100 vozů. Nákup, výkup protiúčtem. Prodej, leasing. Bez účtování parkovného. Provize 4%, případně dohoda.

Poradenství, vyřizování financování, poskytování leasingu, spotřebitelského úvěru, splátkového prodeje: - pro osobní, užitkové a nákladní automobily - pro motocykly - pro stroje a zařízení. Poradenské služby v oblasti: - finanční - ekonomické - podnikání - organizační.

Výroba potravinářského zboží. Cukrářská výroba: -perník pardubický, zdobený tvarovaný, zakázkový. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje: -prodej. Provádění leasingových operací. Podnikatel ukončil činnost 05/2006.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Leasing Prodej - výpočetní technika HEWLETT - PACKARD autorizovaný prodejce - tiskárny GDI jehličkové, laserové, barevné termální - paměťové moduly SIMM - monitory NOKIA - grafické karty MATROX - mechanika CD - ROM - pevné disky IBM, MAXTOR - SCSI Host adaptéry ADAPTEC ...

Prodej - osobní automobily Čerpací stanice Finanční leasing

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Obchodní zástupce: -Českomoravská stavební spořitelna

Leasing: - dopravní prostředky, automobily - stroje, zařízení - zemědělská technika - zdravotní technika - výpočetní technika - kromě nemovitostí.

Leasing: -finanční -dopravní technika -technologie.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a ...

Finanční služby: - nebankovní půjčky a kontokorentní úvěry na zástavu nemovitostí - hypoteční úvěry - půjčky na přestavby domů, bytů, chat. Realitní činnost. Výkup, prodej: - reality, nemovitosti. Výstavba: - dřevostavby, rodinné nízkoenergetické domy na klíč. Sídlo: - Jubilejní 620/97, Ostrava - Hrabůvka.

Nebankovní finanční skupina - půjčky a úvěry z vlastních zdrojů - finanční služby

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Využijte službu bezpečné Internetové půjčky. Peníze již do tří dnů a výhodnější podmínky než v bance. Půjčky (úvěry) na cokoli, půjčky na auto a na bydlení. Nabízíme lepší podmínky na půjčky, které již splácíte. Zažádejte on-line.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Ekonomické a finanční poradenství - nezávislé finanční konzultace - optimalizace rodinných financí - sociální programy pro firemní klientelu Hypotéky - refinancování hypoték - úvěry ze stavebních spořitelen Činnost investičního zprostředkovatele Činnost pojišťovacího zprostředkovatelepojištění - ...

Zprostředkování - bankovní služby hypoteční banka

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry na bydlení - životní pojištění - penzijní pojištění.