Banky a nebankovní společnosti nabízí finanční produkty, jako jsou hypotéky, spotřebitelské úvěry, bezúčelové úvěry a finanční nebo operativní leasingy. Mezi oblíbené půjčky patří půjčky bez ručitele, bez dokazování příjmu nebo bez nahlížení do registru.

Jsme specialisté na nebankovní půjčky a úvěry zajištěné nemovitostí. Naše půjčky jsou určeny pro klienty, kteří nemohou žádat o úvěr v bance. Žádat lze až o 80% tržní ceny nemovitosti! Nenabízíme zpětný leasing, ale úvěr se zástavou, jako banky. To znamená, že majitelem nemovitosti je až do úplného splacení půjčky klient! Dobu ...

Ing. Dana Pokorná se zaměřuje na poskytování nebankovních půjček a finanční poradenství.

Váš konzultant s.r.o. se zaměřuje na finanční plánování, investice, hypotéky, pojištění různých rizik a na reality.

Specializujeme se na bankovní a nebankovní půjčky i hypotéky, úvěry pro podnikatele, vyplacení exekuce, oddlužení nemovitostí, zpětný leasing nemovitostí. Spolupracujeme s ověřenými investory.

Nabídka půjček, hypotečních úvěrů, stavebního spoření a realitních služeb, vyplácení exekucí a oddlužení.

Online marketing v oblasti online půjček - publikování informací o bankovních a nebankovních půjčkách, tipy pro spotřebitele. Tvorba webových stránek, SEO.

FND Finance s.r.o. se zaměřuje na hypotéky, úvěry, pojištění, finanční služby a na refinancování hypoték.

HYPO Corporation s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a poskytování hypoték.

BIZAP Holding, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkovávání úvěrů.

Creditmasters, spol. s r.o. poskytuje finanční služby: -úvěr -leasing -půjčka.

Financování nemovitostí - hypoteční úvěry - stavební spoření - spotřební a úvěrová družstva Pojištění - povinné ručení na automobil - havarijní pojištění - pojištění majetku a odpovědnosti občanů - životní a úrazová pojištění - pojištění průmyslu a podnikatelů Půjčky a úvěry - účelové a ...

Zprostředkování hypotečních úvěrů, stavebních úvěrů, spoření, stavebního spoření. Finanční poradenství.

Finance Morava Corporate s.r.o. jsou finanční zprostředkovatelé, kteří na základě požadavků klienta vytvoří nabídky velkých bank a pojišťoven. Poskytují finanční služby jako jsou hypotéky, úvěry, spoření (penzijní, spořící účty apod.), investice a pojistné služby (pojištění vozidel, života, nemovitostí i domácností).

Společnost poskytuje činnosti v oblasti pojišťovnictví, jako je pojištění vozidel, zajištění v případě úrazu, pojištění majetku občanů i firem. Na základě zjištěných potřeb Vám mohou srovnat nabídky velkých bank a pojišťoven. Z finanční oblasti provádí hypoteční úvěry a půjčky na bydlení.

Poskytujeme finanční služby, služby rodinného finančního poradce, finanční poradenství. Zajištění, vyřízení, poradenství: - hypotéky - zajištění vyřízení úvěru až po čerpání - refinancování hypotéčních úvěrů - tvorba, správa rezerv - půjčky - stavební spoření.

Rychlá půjčka 500 Kč až 300 000 Kč - Doba splatnosti: 1 den až 84 měsíců - Rychlost: do 10 minut - Úroková sazba : od 4, 99 % p.a. RPSN 5, 55 % Požadavky: - Věk od 18 do 64 let - České občanství - Vlastní bankovní účet vedený na vaše jméno - Stálý příjem

Společnost Raiffeisen - Leasing, s.r.o. se specializuje na poskytování leasingových služeb pro firmy.

Poskytování: -úvěry -půjčky Služby: -exekuce -dražby -oddlužení

Finanční mág Ing. Pavel Dymák nabízí své služby v Praze a východních Čechách. Finančnímu poradenství se věnuje již od roku 2005. Obrátit se na mě můžete v případě potřeby finančního poradenství, hypoték, refinancování hypotéky a mnoho dalšího. Služby: - hypotéka pro OSVČ - hypotéka pro cizince - GB Mortgage for foreigners - ...