Banky a nebankovní společnosti nabízí finanční produkty, jako jsou hypotéky, spotřebitelské úvěry, bezúčelové úvěry a finanční nebo operativní leasingy. Mezi oblíbené půjčky patří půjčky bez ručitele, bez dokazování příjmu nebo bez nahlížení do registru.

Komplexní finanční služby. Zpětný leasing: - získejte hotovost z Vašich vozidel Leasing: - bez omezení roku a typu výroby Financování: - financování generálních oprav, repasí nástaveb a přefinancování případného dluhu na Vašich leasingových smlouvách Vlastní prodejní sklad: - tahače a návěsy všech roků výroby Komisní ...

Investiční zlato, stříbro, finanční poradenství. Spoření ve zlatě, zlato a stříbro jako originální dárek pro muže i pro ženy, dárek k narozeninám, dárek k narození dítěte.

Leasingová společnost: - finanční leasing - operativní leasing - splátkový prodej - úvěrové financování nákupu movitých věcí - odkup pohledávek

Nabízíme financování občanům, podnikatelům i právnickým osobám. I bez dokládání příjmu, pokud máte záznam v úvěrových registrech, na nemovitosti vázne exekuce nebo jste na začátku podnikání.

Služby: -finanční půjčky bez ručitele i pro důchodce -od 20.000, - do 200.000, -Kč -hypoteční úvěry na byty, domy, výstavbu i rekonstrukci od 100.000, -Kč i pro podnikatele.

Služby v oblasti finančního leasingu. Finanční produkty: -standardní finanční leasing nových i použitých movitých věcí -zpětný leasing -úvěrové financování -splátkový prodej -odkup pohledávek -operativní leasing -kombinace leasingu a úvěru ČMZRB s celkovou splatností až 10 let.

Leasing, úvěr: - Osobní a užitkové automobily - Dopravní technika - Stroje a zařízení - Oborové produkty - operativní leasing

Zprostředkování: -zprostředkování leasingu, splátkového a úvěrového prodeje nových i ojetých osobních.

GE Money Multiservis je nejznámější a největší společností na českém trhu, která se specializuje na splátkový prodej spotřebního zboží. Od května 2000 GE Money Multiservis (původně pod značkou GE Capital Multiservis) podniká i na Slovensku.

Služby: - oddlužení - nebankovní hypotéky - půjčky na zaplacení dluhů

Finanční společnost. Služby: - oddlužování (i on line) - půjčky.

Služby: -poskytování leasingu na osobní vozy, nákladní automobily.

Pobočka. Služby: - registrace a správa společností v zahraničí - otevření vhodného bankovního účtu - zajištění Virtual Office v zahraničí.

Společnost se zaměřuje na komplexní finanční poradenství. Úvěry: - spotřebitelské - hypotéční. Penze: - připojištění - renta.

Obchodní zastoupení sAutoleasing. Služby: -zprostředkování leasingových, úvěrových smluv. (financování dopravní techniky, strojů)

Nabízíme rychlé půjčky se zajištěním nemovitosti. Možnost ručení rodinným domem, rekreačním nebo komerčním objektem, v okrajových případech i pozemky. Financujeme do 500.000 Kč. Splatnost půjčky až 10 let. Půjčku je možné kdykoliv předčasně splatit bez sankcí. K vyřízení půjčky vyžadujeme minimum podkladů. Předschválení žádosti je již na základě ...

Nabízíme: - finanční leasing - operativní leasing - finanční poradenství.

Financování osobních a užitkových vozidel. Zprostředkování úvěru a leasingu. Prodej vozidel.

Spotřebitelský úvěr: - osobní, užitkové, nákladní automobily a autobusy. - nová i starší dopravní a manipulační technika. - osobní, užitkové a nákladní vozy. - úvěrové financování

Finanční služby. Firemní finance v kostce. Jsme finančním partnerem celé řady středních, malých i velkých firem v oblasti provozního a investičního financování. Naše služby vám umožňují rozvoj podnikání, zjednodušují podnikání a poskytují další výhody.

Komplexní služby v oblasti hypotečního financování, dostupné, levné a administrativně nenáročná finanční řešení: - kompletní vyřízení hypotéky - vyřízení na základě plné moci včetně technického servisu - projektové financování developmentu - licence všech hypotečních bank - zajištění pojištění nemovitosti, financování bydlení - ...