Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Služby: - dražby - odkup a prodej pohledávek - správa pohledávek - realitní činnost Administrativní adresa: Hradešínská 29/2362 101 00 Praha 10

Mgr. Martin Fuchsig je insolvenční správce, řešení úpadku.

Služby: - finanční služby - řešení oddlužení domácností - exekuční řízení - zástavy nemovitostí - poradenství v oblasti realit.

Kompletní správu pohledávek poskytuje na celém území České republiky společnost SAFIN INVEST s.r.o. Naše inkasní kancelář je spolehlivým partnerem v oblasti vymáhání a odkupu pohledávek a jejich inkasa, ale také na poli odkupu dluhů. Inkasní kancelář SAFIN INVEST se především zabývá: - vymáháním, inkasem, odkupem a správou pohledávek - ...

Společnost PROKONZULTA, a.s. má vice jak 15 let zkušeností s organizováním veřejných dražeb. Mezi naše služby teda patří důkladná příprava a zdárný průběh veřejných dražeb. Dále jsme schopni zajistit služby soudních znalců i právní a daňovou podporu navrhovatelů. Našim cílem je, aby námi pořádané dražby byly efektivní a výhodné pro obě strany. ...

Elektronický dražební portál. Dražíme domy, byty, pozemky, komerční objekty, ale i továrny a podniky i veškeré věci movité.

Arbitum Consulting a.s. se zaměřuje na daňové poradenství, reorganizaci, exekuci a oddlužení.

Služby: -řešení problémů v oblasti leasingových smluv s působností po celé České republice -vymáhání pohledávek -kvalifikované poradenství v oblasti řešení pohledávek -prověřování obchodních partnerů, firem. Sídlo společnosti: -Dobrovského 4, 612 00 Brno

Na webu abivia.cz poskytujeme komplexní právní služby v oblasti insolvence (osobního bankrotu). Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého insolvenčního řízení.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Advokátní kancelář provozuje značku Abivia a poskytuje klientům komplexní právní služby v insolvenčním řízení a při řešení dluhové situace. Pro fyzické i právnické osoby odborně sepíše a podá návrh na povolení oddlužení nebo insolvenční návrh a převezme právní zastoupení v průběhu celého insolvenčního řízení.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Činnost insolvenčního správce. Insolvence - oddlužení - osobní bankrot.

Ekonomické služby, provádění: -veřejné dražby, dražba, dražeb -likvidace společností, společnosti -spisové a skladové služby -komplexní služby pro likvidátory a správce konkurzních podstat.

Služby: - informační servis - správa a odkup pohledávek - inkasní služby

Poskytování finančních prostředků. Přímý výkup nemovitostí. Oddlužení nemovitostí. Řešení exekucí. Zástavy nemovitostí. Prodej nemovitostí. Tržní odhady cen nemovitostí. Zřizování zástavního práva. Zastupování klientů při jednání s úřady (finanční, katastrální) a dodavateli služeb (plyn, voda, elektřina).

Poskytování: -úvěry -půjčky Služby: -exekuce -dražby -oddlužení

Realitní činnost, Dražební činnost, Ocenění nemovitých věcí Kancelář: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Ekonomické poradenství Vedení a poradenství - účetnictví Přípravu a provedení veřejné dražby Archivní a spisové služby v komerční spisovně

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...

Služby: -vyhledávání pohledávek -prevence platební morálky