Sjednejte si úrazové pojištění, důchodové pojištění, nemocenské pojištění, havarijní pojištění, živelné pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění proti odcizení nebo třeba povinné ručení. Pojistky vám zajistí klidnější život bez starostí.

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Pojišťovací makléřská společnost: - komplexní pojišťovací servis majetkové, životní, cestovní, havarijní pojištění.

Hlavní náplní společnosti je zajišťování komplexních služeb při pojištění motorových vozidel. Dále se zabýváme občanským pojištěním a pojištěním průmyslu a podnikatelů

Zprostředkovatelská činnost.

Pojišťovna Halali - - pojištění: myslivost, lov, úraz, majetek, odpovědnost

- penzijní připojištění - stavební spoření - pojištění domácností - pojištění domů a chalup - pojištění automobilů - povinné ručení - životní a úrazové pojištění.

Pojišťovací poradce občanský - česká pojišťovna

Nabídka právní ochrany pro řidiče, auta, zaměstnance, rodiny, nemovitosti a podnikatele. Zprostředkování komplexních služeb v oblasti pojišťovnictví.

Služby: - leasing, úvěr, pojištění na osobní užitkové a nákladní vozy, zemědělské a stavební stroje, vybavení provozoven.

Pojišťovací makléřská společnost.

Zprostředkování - pojištění KOOPERATIVA POJIŠŤOVNA a.s.

Pojišťovací makléř působící na tuzemském pojistném trhu, obhospodařující několik stovek klientů zejména z řad: - podnikatelů - firem - organizací.

Pojišťovací makléř: -pochopení potřeb klienta -identifikace rizik a jejich ocenění -výběr rizika a prevence -optimalizace pojistného programu v souladu s finančním plánováním -zhodnocení stávajících pojistných smluv -organizace výběrových řízení v souladu se zákonem -zpracování nabídek pojistného trhu -správa pojistných smluv ...

Pojišťovací makléřství - pojištění - likvidace pojistných událostí

Služby v oblasti bezpečnosti práce Revize - hasící přístroje - hydranty Služby v oblasti požární ochrany Revize, kontroly a čištění - komíny Poskytování - služby pojišťovacích makléřů Vymáhání - pohledávky Právní poradenství

Autoservis, autodiagnostika. Servis a údržba autoklimatizace. Pneuservis, pojištění vozidel.

Pojištění, penzijní připojištění.

Služby: -zprostředkování pojištění, leasingu, úvěrů -správa pojistných smluv -likvidace pojistných událostí.

Zprostředkování včetně poradenství - hypotéky - spotřebitelské úvěry a půjčky Zprostředkování včetně poradenství - pojištění majetku a osob - penzijní připojištění - stavební spoření

Poskytujeme komplexní pojištění občanů i majetku, nabízíme financování vlastního bydlení, hypoték. Dále potom pojištění vozidel, nemovitostí, životní pojištění, pojištění odpovědnosti a jiné. Najdete u nás i následný servis.

Služby, poradenství: -finanční poradenství -finanční investice do realit, realitních fondů -pojištění životní, úrazové, majetku domácností, nemovitostí, automobilů, odpovědnosti za škodu, pro podnikatele -penzijní připojištění, spoření na důchod, renta, zajištění na stáří -podílové fondy, pravidelné investice, dluhopisy, akcie, peněžní ...

Prodej, dovoz nových i zánovních vozů BMW. Financování, pojištění a ostatní formality spojené s převodem a registrací automobilu. Servis ve značkovém servisu BMW v Německu.