Sjednejte si úrazové pojištění, důchodové pojištění, nemocenské pojištění, havarijní pojištění, živelné pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění proti odcizení nebo třeba povinné ručení. Pojistky vám zajistí klidnější život bez starostí.

Sjednávání pojištění - pojištění osob, majtetku, vozidel.

Služby: - pojišťovací makléř - zprostředkování pojištění

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Bankovnictví - úvěry - hypotéky -stavební spoření Pojišťovnictví - prohlídky vozidel - satelitní monitoring a zabezpečení vozidel Penzijní připojištění

Pojišťovací poradce - zastoupení pojišťoven Axa, Kooperativa, Wüstenrot.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, majetku, vozidel.

Obchodní zástupce pojišťovny GENERALI - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Činnost: - zabezpečení odtahu vozidla - zajištění náhradního vozidla - nabídka servisu pro Vaše vozidlo - kvalifikované právní zastoupení - služby pojišťovacího makléře - zabezpečení financování

Pojišťovací zástupce - pojištění osob, vozidel - životní a cestovní pojištění.

Pojištění, hypotéky, realitní činnost a cestování.

Česká podnikatelská pojišťovna je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění.

ERV Evropská pojišťovna, a. s. - dříve Evropská Cestovní Pojišťovna (ECP) Jediná pojišťovna specializovaná na cestovní pojištění na českém trhu. Nabízíme široký výběr krátkodobých i dlouhodobých pojištění na dovolené a služební cesty do zahraničí. Poskytujeme také pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Pojišťovací poradce České pojišťovny.

Pojišťovací služby - zprostředkování pojištění osob, majetku - povinné ručení - pojištění odpovědnosti. Servis, opravy - kola, bicykly - kolečkové brusle - kočárků.

Pojišťovací makléř - AMCICO - PRVNÍ AMERICKO - ČESKÁ POJIŠŤOVNA.

Služby: - zprostředkování pojištění

Sjednávám povinné ručení, havarijní cestovní, životní, úrazové, vkladové pojištění a jiné.

Sjednávám povinné ručení, havarijní cestovní, životní, úrazové, vkladové pojištění.

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření. Zprostředkovávám úvěry i přeúvěrování, hypotéky, důchodové a doplňkové penzijní spoření, investiční životní pojištění i běžné účty.