Sjednejte si úrazové pojištění, důchodové pojištění, nemocenské pojištění, havarijní pojištění, živelné pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění proti odcizení nebo třeba povinné ručení. Pojistky vám zajistí klidnější život bez starostí.

Pojišťovna: -životní pojištění rizikové a kapitálové -pojištění majetku, domácnosti -cestovní pojištění -pojištění léčebných výloh, komplexní cestovní pojištění, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti a zavadel -povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění úrazové -živelní pojištění, pojištění proti odcizení věcí.

Pojišťovna: -životní pojištění rizikové a kapitálové -pojištění majetku, domácnosti -cestovní pojištění -pojištění léčebných výloh -povinné ručení, havarijní pojištění.

Pojišťovna UNIQA, a.s.: -životní pojištění rizikové a kapitálové -pojištění majetku, domácnosti -cestovní pojištění -pojištění odpovědnosti za škodu -povinné ručení, havarijní pojištění -úrazové připojištění.

Pojišťovna. -cestovní pojištění. -pojištění domácnosti. -úrazové pojištění.

Služby: -pojišťovací makléř -zástupce pojištovny Allianz.

Služby účetní, vedení účetnictví. Obchodní zástupce Allianz.

RESPECT je česká a slovenská pojišťovací makléřská skupina, která poskytuje svým klientům služby ve všech sektorech pojištění dostupných na pojistném trhu. Zaměřujeme se na pojištění firem a podnikatelů. Významnou součástí našich služeb je kvalitní risk management a efektivní systém likvidace škod. RESPECT poskytuje na míru šitý a vysoce ...

Zprostředkování: - komplexní pojištění pro právnické osoby.

Pojištění: -poradenství v pojištění -pojišťovací a zajišťovací makléř.

Nabídka kompletního servisu ve všech sektorech pojištění se specializací na pojištění velkých průmyslových a komerčních rizik.

Mezinárodní pojišťovací skupina ERGO, k níž již dlouho patříme, se rozhodla sjednotit všechny své společnosti pod značkou ERGO. ERGO Pro, spol. s r. o. je strategickým partnerem ERGO pojišťovny, a. s. a bude rovněž vystupovat pod silnou značkou ERGO.

Pojišťovna. Pobočka. Pojištění: - životní - úrazové - důchodové - penzijní - odpovědnosti občanů - domácností a budov - cestovní - hypotéky Povinné ručení a havarijní pojištění. Pojištění majetku firem a podnikatelů. Pojištění odpovědnosti firem a podnikatelů.

Zprostředkování pojištění všech druhů podnikatelských, průmyslových a občanských rizik včetně penzijního připojištění.

Kontaktujte nás na bezplatné informační lince Finanční skupiny ČS: 800 207 207 FLEXI životní pojištění PRO JISTOTU. Flexibilní pojištění • FLEXI životní pojištění • Flexibilní životní pojištění JUNIOR Kapitálové pojištění • Kapitálové životní pojištění KAPITÁL Úvěrová pojištění • Úvěrové životní pojištění HYPOTÉKA • Pojištění k ...

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví: -součást českého zdravotního pojišťovnictví nabízíme především trvale spolehlivé a stabilní finanční zabezpečení úhrad zdravotní péče z vybraných prostředků veřejného zdravotního pojištění, včetně komplexního posouzení úhrad zdravotní péče ...

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven.