Pojištění osob zahrnuje v základu úrazové pojištění, nemocenské pojištění a důchodové pojištění. V rámci volitelného pojištění si můžete připlatit pojištění invalidity, pojištění pro případ smrti, pojištění dětí nebo pojištění pracovní neschopnosti.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Pojišťovnictví a penzijní financování.

Činnost: - komplexní servis pojišťovacích služeb a odborné poradenství v oblasti celého spektra smluvního pojištění. Pojištění: - majetku - odpovědnosti - život a zdraví

Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: - majetku a odpovědnosti - vozidel - životní - cestovní - hypoteční úvěry - penzijní fondy - stavební spoření.

Nabízme: - úrazové pojištění Jaroměř - životní pojištění - povinné ručení - spořící pojištění - pojištění privátního majetku a odpovědnosti - cestovní pojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - pojištění podnikatelů - penzijní připojištění

Společnost se zaměřuje na komplexní finanční poradenství. Úvěry: - spotřebitelské - hypotéční. Penze: - připojištění - renta.

Pojistně makléřská společnost Nabízí: -životní pojištění -neživotní pojištění -penzijní připojištění.

Naší hlavní předností je schopnost inovovat a hledat nová řešení. Nechceme pojištění jen prodávat. Náš růst a úspěch je založený na snaze porozumět potřebám svých klientů, ať již se jedná o mezinárodní společnosti, menší a středně velké společnosti nebo jednotlivce.

Nabídka uzavření penzijního připojištění on-line prostřednictvím internetu. Poskytování informací o penzijním připojištění.

Našim cílem je usnadnit život klientům a pomoci jim řešit každodenní problémy při cestování, řízení, v domácnosti a oblasti právních vztahů či zdraví.

Konzultační a poradenské služby v pojišťovnictví. Komplexní služby v pojišťovnictví včetně bezplatné správy pojištění: -informace o aktuální situaci na pojistném trhu -zastupujeme klienty při vyřizování pojistných událostí v pojišťovnách, se zaměřením na správnost a včasnost likvidace. Přehled produktů zprostředkovávaných naší ...

Nabídka pojištění právní ochrany.

Komplexní služby v pojištění.

Činnost: - služby makléřské společnosti v pojišťovnictví - identifikace a kvalifikace rizik - analýza pojistného krytí - tvorba a následná realizace pojistných programů - nezávislé výběrové řízení na pojistitele - komplexní správa pojištění včetně servisu - aktuální a objektivní informace o pojistném trhu a pojistných produktech - ...

Makléřská firma. Pojištění: - životní a úrazové - majetku a jejich odpovědnosti - vozidel - cestovní - penzijní připojištění - zdraví - průmyslové pojištění. Likvidace pojistných událostí.

Poskytujeme firmám, domácnostem a municipalitám služby v oblasti: - úspora a optimalizace energetických nákladů (elektřina, plyn) - realitní služby.

Služby: - životní a úrazové pojištění - investic do otevřených podílových fondů.

Finanční poradenství v oblasti: -financování bydlení, pojištění, účetnictví. Služby: -stavební spoření -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky -pojištění: -životní, úrazové, nemocenské, rizikové -podnikatelů, odpovědnosti za výrobek, odpovědnosti za škodu -zemědělství -obecního majetku -aut, automobilů (havarijní, ...

Pojištění online Pojištění od Allianz Direct můžete sjednat online bez čekání na pobočce pojišťovny. Uzavřete smlouvu o pojištění osobního automobilu, cestovní pojištění na cesty do zahraničí, nebo pojištění majetku.

Zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby, poradenství: -penzijní připojištění nové nebo převod z jiného fondu -pojištění: -úvěrové, vkladové, pojištění dětí, stipendijní, svatební, investiční -životní, zdravotní -denní odškodné při pobytu v nemocnici -odškodnění pracovní neschopnosti -finanční plány rodin a jednotlivců. Práce: -malování: -na sklo, ...

ČSOB Penzijní fond Stabilita, a. s., člen skupiny ČSOB, působí na trhu penzijního připojištění od roku 1994 (původní název společnosti byl Českomoravský penzijní fond, a.s. ). ČSOB PF Stabilita je právním nástupcem Občanského penzijního fondu, a. s., a Českého penzijního fondu Zdraví, a. s., se kterými se sloučil v letech 1999 a 2000.

Sjednávám: - hypotéční úvěry a úvěry ze stavebního spoření - investice do otevřených podílových fondů - investice do komodit (zlato, stříbro) - ochranu majetku (auto, byt, dům, domácnost) - ochranu zdraví a života (úrazové a životní pojištění) - produkty pro tvorbu finanční rezervy (penzijní připojištění)