Máte zájem o sjednání povinného ručení, havarijního pojištění, cestovního pojištění, pojištění majetku, úrazového pojištění nebo třeba pojištění podnikatelů? Obraťte se na pojišťovací zástupce z různých pojišťoven, kteří vám rádi představí svou nabídku.

Poskytuje - pojišťovací poradenství - poradenství v oblasti stavebních spoření a penzijních fondů

Zprostředkování - hypotéky - spotřebitelské úvěry - úvěry pro bytová družstva Zprostředkování - stavební spoření - životní a neživotní pojištění.

Pojišťovací makléřská společnost.

Pojišťovací makléř - ČESKOMORAVSKÁ STAVEBNÍ SPOŘITELNA.

Pojišťovací makléřská společnost: - komplexní pojišťovací servis majetkové, životní, cestovní, havarijní pojištění.

Hlavní náplní společnosti je zajišťování komplexních služeb při pojištění motorových vozidel. Dále se zabýváme občanským pojištěním a pojištěním průmyslu a podnikatelů

Zprostředkovatelská činnost.

- penzijní připojištění - stavební spoření - pojištění domácností - pojištění domů a chalup - pojištění automobilů - povinné ručení - životní a úrazové pojištění.

Pojišťovací poradce občanský - česká pojišťovna

Nabídka právní ochrany pro řidiče, auta, zaměstnance, rodiny, nemovitosti a podnikatele. Zprostředkování komplexních služeb v oblasti pojišťovnictví.

Pojišťovací makléřská společnost.

Zprostředkování - pojištění KOOPERATIVA POJIŠŤOVNA a.s.

Pojišťovací makléř působící na tuzemském pojistném trhu, obhospodařující několik stovek klientů zejména z řad: - podnikatelů - firem - organizací.

Pojišťovací makléřství - pojištění - likvidace pojistných událostí

Služby v oblasti bezpečnosti práce Revize - hasící přístroje - hydranty Služby v oblasti požární ochrany Revize, kontroly a čištění - komíny Poskytování - služby pojišťovacích makléřů Vymáhání - pohledávky Právní poradenství

Pojistně makléřské společnost, poradenství při výběru ústavu a pojištění, revize stávajících smluv, analýza možných rizik, vypracování celého systému krytí rizik, zastupování klienta při řešení likvidací škodních a pojistných událostí. Pojištěni, pojištěni vozidel, havarijní pojištěni, cestovní pojištěni, pojištěni životni, pojištění majetku, ...

Pojišťovací makléř - pojištění - budovy - vozidla - domácnosti

Pojišťovací makléřská společnost: - pojištění majetku, odpovědnosti, technických rizik, přerušení provozu.