Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář - společnosti zakládání, změny, likvidace - právo insolvenční, občanské a trestní - nemovitosti převody, nájmy - duševní vlastnictví - hospodářská soutěž, veřejné zakázky Vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář - právo bytové byty, nájem, občanské, obchodní, pracovnía rodinné rozvody, společné jmění manželů.

Nabízím: - právní služby v českém i anglickém jazyce - advokátní a právnické služby. Právo: - obchodní - občanské - pracovní - rodinné - trestní - správní. Ve vztahu ke klientům uplatňuji individuální přístup, který následuje jejich obchodní, osobní a časové možnosti a potřeby a hledí na jejich právní formu, profesní zaměření ...

Komplexní právní služby české i zahraniční klientele. Připravujeme smluvní dokumenty a uplatňujeme nároky z nich plynoucí. Zastoupíme klienta při jednání s úřady i institucemi. Specializujeme se na veřejné zakázky a hospodářskou soutěž, insolvence a právo pracovní, obchodní, občanské, správní, rodinné, daňové, finanční a trestní.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Specializujeme se na právo: - občanské - rodinné - trestní - exekuční - insolvenční - správní - pracovní - soudní - zdravotnické - obchodní a pracovní.

Poskytování právního poradenství v oblasti občanského, obchodního, trestního, pracovního, pojišťovacího a finančního práva a práva nemovitostí. Zastupování před soudy a správními orgány. Sepis smluv, právních posudků, stanovisek a podání. Vymáhání pohledávek mimosoudní i soudní cestou. Zastupování a právní poradenství při jednání s pojišťovnami. ...

Advokátní kancelář. Zaměřujeme se na poskytování služeb v oblasti generální praxe, vymáhání pohledávek, konkursu a vyrovnání, trestního, občanského a obchodního práva.

Advokátní kancelář HOLEC, ZUSKA & Partneři existuje od roku 1990. Patří mezi renomované kanceláře zaměřené na komplexní poradenské a další právní služby v podnikatelské sféře. Mezi klienty kanceláře patří celá řada významných nadnárodních společností.

Právní služby poskytujeme již od roku 1990, kdy byla naše advokátní kancelář založena. Právní zastoupení nabízíme na území České republiky prostřednictvím dvou pracovišť v Praze a Hradci Králové.